• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מעמד 'הקבלת פני רבו' המרכזי למנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה שע"י 'איגוד האברכים והקהילות' בעיר בני ברק

חבל על הדיונים.

מה שאני רואה בתמונה, שדמות דיוקנו של מרן שליט"א, ממש כדמות דיוקנו של אביו מרן רבינו הגדול זיע"א, זה מזכיר שמרן זצ"ל היה מקבל אישים בסלון ביתו על הספה, באותה תנוחה, באותה הקשבה. תחת אבותיך ממשיך דרכו, בכל המובנים.

מה שאני רואה בתמונה, שדמות דיוקנו של מרן שליט"א, ממש כדמות דיוקנו של אביו מרן רבינו הגדול זיע"א, זה מזכיר שמרן זצ"ל היה מקבל אישים בסלון ביתו על הספה, באותה תנוחה, באותה הקשבה. תחת אבותיך ממשיך דרכו, בכל המובנים.
עם כבר ללמוד מהתמונה.... יעוי' היטב שבאוצר הספרים של מרן הראש"ל שליט"א יש חפץ חיים עם ביאורים ומוספים של דרשו...

חבל על הדיונים.

ואני רואה את ענוותנותו של מרן שליט"א שמוכן לקבל אדם שמתנהג אליו בצורה בזויה כ"כ.

חזור
חלק עליון