יוסף דוד
Well-known member
איך אפשר לקבל ברכה מהרב יצחק כהן שליט"א? יש טלפון שמישהו יכול לתת?
כדאי מאוד להתעדכן לפני שבאים!025647755
איך אפשר לקבל ברכה מהרב יצחק כהן שליט"א? יש טלפון שמישהו יכול לתת?
כדאי מאוד להתעדכן לפני שבאים!025647755
אם הקבלן יפשוט את הרגל יצטרכו לרדוף אחרי הערבים שנים.לגבי בעלי הדירות - יש ערבויות, היו רגועים עבורם.
יש ערבויות של הבנקים.אם הקבלן יפשוט את הרגל יצטרכו לרדוף אחרי הערבים שנים.
ונראה לך שהבנקים פראיירים וישחררו כספים מיד? זה דיונים של שנים ע"ג שנים.יש ערבויות של הבנקים.
נכון, אבל בדיוק מסיבה זו שהם לא "פראיירים" כלשונך (נראה לי פעם ראשונה בחיי שאני משתמש במטבע לשון זה...) הם דואגים לבטחונות מאוד חזקים וטובים מהקבלנים.ונראה לך שהבנקים פראיירים וישחררו כספים מיד? זה דיונים של שנים ע"ג שנים.
בקיצור, מקוה בשביל כל הנוגעים בדבר, שלא יהיו שם בעיות, כי הם יצאו בשן ועין.נכון, אבל בדיוק מסיבה זו שהם לא "פראיירים" כלשונך (נראה לי פעם ראשונה בחיי שאני משתמש במטבע לשון זה...) הם דואגים לבטחונות מאוד חזקים וטובים מהקבלנים.
לא מבין רק שואל....
אם ידע שיש קברים שם מדוע לא התריע לכהנים [הוא עצמו כהן!] לא לגור שם ?
זה היה ידוע בלי רוה''קלא פוסקים הלכה ע"פ רוה"ק
יש לי קרוב משפחה שיש בבעלותו בניין ברחו' שמואל הנביא.כל הסרטון והתמונות של השלטי אזהרה מבויימים?
מה זה הוד ד'?אם כבר סטה האשכול ממסלולו [וטוב שכך]
אני באופן אישי התברכתי ממורנו הג"ר יצחק כהן שליט"א יאריך ה' ימיו בטוב ובנעימים
אפשר לומר שהוד ה' ממש חופף עליו, והדבר שהיינו צריכים לו התקיים ב
זאת הסיבה שצד אחד של הכביש גבוה מהשני?שכל הרחוב של סדיגורא היו בו מערות
זכיתי ונכדו הוא חברותא שלי. ומידי פעם בפעם אני מתענג על עדויות מפיו על זקנו. ממש ככל היוצא מפיו יעשה.ראיתי לכתוב כאן בקצרה את הטעם שכך דיבר אודותיו מרן שליט"א באותו מוצאי שבת, והוא משום מעשה שהיה, ואני כותב את שמו של בעל המעשה ואפשר לשאול אותו ואין החי יכול להכחיש את החי.
בליל שבת שקודם לאותו מוצאי שבת, היה בביתו של מרן שליט"א בחור בשם ר' שמעון גבאי נר"ו, שהוא רב פעלים ונמרץ ממש להגדיל תורה ברחבי העולם, הוא מתגורר בלוס אנג'לס, אבל דבוק בלב ונפש להגה"צ רבי יצחק כהן שליט"א ובלעדיו לא ירים את ידו ואת רגלו. [והוא נמצא חודשים רבים בשנה בארה"ק, ומרן שליט"א לפני שהיה ראש"ל, היה מתארח בבית הוריו בארה"ב] ובאותו שבוע דאז התקשר אליו יהודי מחו"ל בבקשה דחופה לקבל ברכה מהגה"צ רבי יצחק כהן שליט"א, והוא העביר את השם לרב, והרב השיב, אין לו כלום!. והוא התקשר ואמר להם שהרב אמר שאין כלום. אחרי כמה שעות התקשרו בתדהמה שבדקו שוב ואכן אין כלום, והרופאים אמרו שזה ממש נס מהלך. ומרן שליט"א התפעל מאד מאד מהעניין הזה!. [ואנא עבדא הייתי שם באותו ליל שבת].
נ.ב. הנ"ל איש אמין מאד בעיני. ואני מכירו כבר כמה שנים.
כן. כפי שכתבתי למעלה.זאת הסיבה שצד אחד של הכביש גבוה מהשני?