מ מוישי ס"ט Well-known member 6 אפריל 2022 #1 ניתן לקחת מהמשרד של האכסניה כאן, להבין ולהשכיל, ברחוב בלוי 14 ירושלים. מאחרי הדלת. אין צורך להתקשר אפשר לבוא מהיום בלילה ולקחת. החלוקה מיועדת לבתי כנסת ולבתי מדרש בלבד. או למגידי שיעורים שידברו על העניין הזה בשיעור שלהם כפסק מרן שליט"א. בברכה רבה.
ניתן לקחת מהמשרד של האכסניה כאן, להבין ולהשכיל, ברחוב בלוי 14 ירושלים. מאחרי הדלת. אין צורך להתקשר אפשר לבוא מהיום בלילה ולקחת. החלוקה מיועדת לבתי כנסת ולבתי מדרש בלבד. או למגידי שיעורים שידברו על העניין הזה בשיעור שלהם כפסק מרן שליט"א. בברכה רבה.
מ מוישי ס"ט Well-known member 6 אפריל 2022 #3 בנימין לוריא אמר: יש אפשרות להעלות את זה לכאן? לחץ כדי להרחיב... אצטרך לשאול את מרן שליט"א אם הוא מסכים. אם כן אעלה בלילה בל"נ.
בנימין לוריא אמר: יש אפשרות להעלות את זה לכאן? לחץ כדי להרחיב... אצטרך לשאול את מרן שליט"א אם הוא מסכים. אם כן אעלה בלילה בל"נ.
י יש תקוה Active member 10 אפריל 2022 #5 מוישי סט אמר: אצטרך לשאול את מרן שליט"א אם הוא מסכים. אם כן אעלה בלילה בל"נ. לחץ כדי להרחיב... שאלתם?
מוישי סט אמר: אצטרך לשאול את מרן שליט"א אם הוא מסכים. אם כן אעלה בלילה בל"נ. לחץ כדי להרחיב... שאלתם?
מ מוישי ס"ט Well-known member 10 אפריל 2022 #6 אילון כהן אמר: עדיין נשאר שם? לחץ כדי להרחיב... נגמרו כל הקבצים. האחרונים חולקו בשיעור הלויין.
י יש תקוה Active member 10 אפריל 2022 #8 ראובן יוסף מיארה אמר: שלח לי מייל ואשלח לך לחץ כדי להרחיב... לאיזה מייל אפשר לשלוח? ומה כל הסיפור להעלות לכאן למען ה'?!
ראובן יוסף מיארה אמר: שלח לי מייל ואשלח לך לחץ כדי להרחיב... לאיזה מייל אפשר לשלוח? ומה כל הסיפור להעלות לכאן למען ה'?!
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 10 אפריל 2022 #9 יש תקוה אמר: ומה כל הסיפור להעלות לכאן למען ה'?! לחץ כדי להרחיב... לא שאלתי את הרב בשביל להעלות לפורום, אם יאשר לי העלה.
יש תקוה אמר: ומה כל הסיפור להעלות לכאן למען ה'?! לחץ כדי להרחיב... לא שאלתי את הרב בשביל להעלות לפורום, אם יאשר לי העלה.
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 12 אפריל 2022 #13 מרן אישר לי להעלות קבצים מצורפים מעין שבע בליל פסח שחל בשבת תשפב.pdf מעין שבע בליל פסח שחל בשבת תשפב.pdf 1.5 MB · צפיות: 42
מ מוישי ס"ט Well-known member 12 אפריל 2022 #14 ואם כבר יש אישור.. פנים חדשות באו לכאן. תורה מפוארה בכלי מפואר. בהוצאת מכון הדרת קודש. מצורף. קבצים מצורפים קובץ ממרן הראשון לציון להדפסה.pdf קובץ ממרן הראשון לציון להדפסה.pdf 2.7 MB · צפיות: 51