• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מו"ר מרן הראשון לציון שליט"א

מרן שליטא סיפר לי שאחד מאדומרי סטמאר רצה לבא אצלו בחשאי וד"ל.
נראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.
א אינו האדמו"ר מסאטמאר.

נראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.
א אינו האדמו"ר מסאטמאר.
מרן אמר מפורש לפני כמה חודשים כשהיה באשדוד שהאדמור מסאטמר בא אליו

רבותי, זה לא יכול להימשך המצב כך שרבינו לא בארץ! אנחנו דורשים שיעשו הכל כדי שיחזור עוד היום!
האמן לי שאם היה רוצה היה חוזר ראשון!!!!!!!!
כנראה שמעוניין להישאר ולהמשיך בהפצת והרבצת התורה.
וזהו מסע קודש אמיתי למען עולם התורה!!! להרבות כבוד ה' בעולם

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
כולנו מצפים ורצים כבר לראות את מרן גאון הדור רבנו הגדול שליט"א לבואו לארץ הקודש, קשה מאוד בלי לראות את מרן שליט"א, אבל אנחנו שמחים שמרן יכול להפיץ את התורה ברבים, שאינו יכול לעשות כן כעת בארץ הקודש עקב ההגבלות, ומרן שליט"א אינו רק מרא דארעא דישראל אלא מרא דכולא, רב של כדור הארץ, וכולם מצפים ומשוועים למוצא פיו, ולזיו פניו, ובטוחני שמרן שליט"א נענה לקריאת העם שבגולה להישאר עוד כמה ימים כמה שאפשר למרן להישאר שם כדי שיוכלו להינות מאור תורתו של מרן שלי"טא...

ובודאי שמרן שליט"א יכל לחזור, רק שנשאר לזכות את הרבים העם שבגולה

מצפים ומשוועים לבואו של מרן שליט"א בקרוב לארץ הקודש במהרה.

מרן הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א בשיעור בישיבת עטרת תורה בראשות הגאון הגדול חכם יוסף הררי רפול חבר מועצת גדולי התורה דאמריקה. (דרך המלך)

get_attachment_url

חזור
חלק עליון