חיים אלוש
Well-known member
מרן שליט"א סיפר לי שאחד מאדמורי סטמאר רצה לבא אצלו בחשאי וד"ל.אינך יודע מהי סאטמר
ואני מדבר אפילו על ר' אהרן.
מרן שליט"א סיפר לי שאחד מאדמורי סטמאר רצה לבא אצלו בחשאי וד"ל.אינך יודע מהי סאטמר
נראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.מרן שליטא סיפר לי שאחד מאדומרי סטמאר רצה לבא אצלו בחשאי וד"ל.
גם אני חשבתי כךנראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.
א אינו האדמו"ר מסאטמאר.
אמר לי סטמאר חביבינראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.
א אינו האדמו"ר מסאטמאר.
כוונתו לחוגי סאטמאר.אמר לי סטמאר חביבי
מרן אמר מפורש לפני כמה חודשים כשהיה באשדוד שהאדמור מסאטמר בא אליונראה שהינך מתבלבל בין הסיפור המפורסם של אחד מאדמור"י העדה"ח שהגיע איו בחשאי באיזה ענין, וסיפר זאת כמה פעמים בלויין.
א אינו האדמו"ר מסאטמאר.
אני אומר זה מידיעה שהיו גישושים. לא משנה מאיזה צד ומי המתווך. מי שצריך לדעת, יודע.אינך יודע מהי סאטמר
מה היה שם? הרי האדמו''ר מגור רצה שיפרשו מהמשלהפסגה במונסי. נשיא המועצת של ש"ס הגר"י יוסף בביקור כעת אצל האדמו"ר מגור במונסי
הצג קובץ מצורף 34331
בשבילך או בשביל העם?רבותי, זה לא יכול להימשך המצב כך שרבינו לא בארץ! אנחנו דורשים שיעשו הכל כדי שיחזור עוד היום!
לא בשבילו ולא בשביל העם (העם גם נמצא בחו''ל)בשבילך או בשביל העם?
גא"מ לדבריך.לא בשבילו ולא בשביל העם (העם גם נמצא בחו''ל)
בשביל מרן שליט''א שישב וילמד מתוך ישוב הדעת
האמן לי שאם היה רוצה היה חוזר ראשון!!!!!!!!רבותי, זה לא יכול להימשך המצב כך שרבינו לא בארץ! אנחנו דורשים שיעשו הכל כדי שיחזור עוד היום!
מצטער אבל איך שהבנתי הוא לא אמור לחזור כעת אלא להמשיך ישירות לצרפתרבותי, זה לא יכול להימשך המצב כך שרבינו לא בארץ! אנחנו דורשים שיעשו הכל כדי שיחזור עוד היום!
נכון. שבוע הבא יהיה בצרפת בע״המצטער אבל איך שהבנתי הוא לא אמור לחזור כעת אלא להמשיך ישירות לצרפת