ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 30 יוני (6) 2025 #1 אושרי רביב אמר: איך ג אם יצא רק א? לחץ כדי להרחיב... הוא שאל האם כעת יצא הכרך השני והאחרון, או שכעת הכרך השני ואח"כ יהיה גם חלק שלישי.
אושרי רביב אמר: איך ג אם יצא רק א? לחץ כדי להרחיב... הוא שאל האם כעת יצא הכרך השני והאחרון, או שכעת הכרך השני ואח"כ יהיה גם חלק שלישי.
אושרי רביב Well-known member 30 יוני (6) 2025 #2 בנימין לוריא אמר: הוא שאל האם כעת יצא הכרך השני והאחרון, או שכעת הכרך השני ואח"כ יהיה גם חלק שלישי. לחץ כדי להרחיב... כבר מזמן אמרו שיהיה שלשה כרכים....
בנימין לוריא אמר: הוא שאל האם כעת יצא הכרך השני והאחרון, או שכעת הכרך השני ואח"כ יהיה גם חלק שלישי. לחץ כדי להרחיב... כבר מזמן אמרו שיהיה שלשה כרכים....
מ מ"ד Active member 1 יולי (7) 2025 #3 אושרי רביב אמר: עוד לא זכינו לספר אחד ממרן זיע"א וממרן שליט"א שהיו בו אלפי הלכות לחץ כדי להרחיב... נ'ש אמר: זה שתי כרכים על כל ברכות או שאמור לצאת כרך ג לחץ כדי להרחיב... עד ט' באב אמור לצאת כרך ב'. כרך ג' בהמשך עוד מס' חודשים. יש בזה אלפי הלכות כדרכו של מרן שליט"א, כשקוראים את כל ההערות למטה ונהנים, רואים שהרב מכניס מאות הלכות שלא כתובות למעלה... יישר כח
אושרי רביב אמר: עוד לא זכינו לספר אחד ממרן זיע"א וממרן שליט"א שהיו בו אלפי הלכות לחץ כדי להרחיב... נ'ש אמר: זה שתי כרכים על כל ברכות או שאמור לצאת כרך ג לחץ כדי להרחיב... עד ט' באב אמור לצאת כרך ב'. כרך ג' בהמשך עוד מס' חודשים. יש בזה אלפי הלכות כדרכו של מרן שליט"א, כשקוראים את כל ההערות למטה ונהנים, רואים שהרב מכניס מאות הלכות שלא כתובות למעלה... יישר כח
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 יולי (7) 2025 #4 מד אמר: כרך ג' בהמשך עוד מס' חודשים. לחץ כדי להרחיב... מן הסתם כאותו מספר חודשים שהיה בין כרך א' לכרך ב'...
מד אמר: כרך ג' בהמשך עוד מס' חודשים. לחץ כדי להרחיב... מן הסתם כאותו מספר חודשים שהיה בין כרך א' לכרך ב'...
א אור ישראל Active member 1 יולי (7) 2025 #5 דבק בתורת מרן אמר: קרוב משפחה שלי עובד ע"ז הרב נתן לו לעשות גם על טהרה וכמובן על ברכות החדש ובתקווה בעז"ה להוציא על כל הכרכים רק שזו עבודה ממש קשה, לכן ייקח לזה המון זמן לחץ כדי להרחיב... אם יש לי סוג של שאלה על הילקו"י ברכות (סימן רי"א) אפשר להעביר דרכו או אליו?
דבק בתורת מרן אמר: קרוב משפחה שלי עובד ע"ז הרב נתן לו לעשות גם על טהרה וכמובן על ברכות החדש ובתקווה בעז"ה להוציא על כל הכרכים רק שזו עבודה ממש קשה, לכן ייקח לזה המון זמן לחץ כדי להרחיב... אם יש לי סוג של שאלה על הילקו"י ברכות (סימן רי"א) אפשר להעביר דרכו או אליו?