• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מו"ר מרן הראשון לציון שליט"א

לא מכיר את הסיפור וסקרנתם אותי!
מה שכן מעניין - דוד שלי שליט"א נוסע הרבה לצרפת לגיס כספים,
והוא מכיר את הקהילה הזו - של מרביצי.....כלשונו והא אמר לי שאולי זה הרב יצחק סבאג שעומד מאחורי זה
שהוא הדיין שם [הוא חתן של הרב טולידנו זצ"ל] והוא בקי גדול בכל ספרי מרן זיע"א ומרן שליט"א
והוא אדם גדול שנחבא אל הכלים....
מענין
תוכל ליצור עימי קשר בפרטי?
תודה רבה

@אלי מור יוסף יישר כוחך על כל הפעילות המסורה יחד עם ידידנו היקר והנעלה מקים עולה של תורה @הרב אליהו דניאל אוזן הוא כבוד הרב @מורשת מרן לו נאווה תהילה וזכות התורה הקדושה ותורתו של מרן זיע"א (כפי שמאחל מרן שליט"א לבאים במחיצתו, שזכות תורתו של מרן יגן עליהם) תגן עליהם אלף המגן, ברבות הטובה ונהורא מעליא, יכתבו ויחתמו בספר חיים טובים, בספר החיים והשלום, עם צדיקים וחסידים לאורך ימים ושנות חיים מתוך בריאות ונחת אמן

אמש נערכה שמחת הכנסת ספר תורה מיוחד שמעוטר כגלימת הראשון לציון, שם השתתפו גדול הדור מרן פוסק הדור רשכבה"ג רבנו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה, הגר"א אברג'ל ראב"ד ירושלים, ונשיא האירגון 'ודברת ב"ם' הגר"מ ביטון.
צילום מסך 2025-09-08 231751.png

אמש נערכה שמחת הכנסת ספר תורה מיוחד שמעוטר כגלימת הראשון לציון, שם השתתפו גדול הדור מרן פוסק הדור רשכבה"ג רבנו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה, הגר"א אברג'ל ראב"ד ירושלים, ונשיא האירגון 'ודברת ב"ם' הגר"מ ביטון.
הצג קובץ מצורף 36982
להיכן הוכנס הס"ת הזה?

הצג קובץ מצורף 36982
לעשות כזה תיק לספר זו המצאה של פעם בעשור.

לעשות כזה תיק לספר זו המצאה של פעם בעשור.
היו דברים מעולם, נראה לי של אבי בן ישראל לפני כשנתיים:

תיק לס''ת - דגם מרן

הגר"י יוסף בשיחה עם העריק שהשתחרר מהכלא: "נתניהו חצוף"​

אסיר עולם התורה, עלה למעונו של הראש"ל הגר"י יוסף מיד לאחר ששוחרר מהכלא הצבאי: "נתניהו חצוף, אמר שאבי פוליטיקאי. התורה מעל הכל - תוציא פטור ותתחזק בלימוד"​

דברי הרב בנימין חותה לפני שנתיים, תפיצו הלאה. בדיוק עכשיו ראיתי תוך כדי השיעור!:

הצג קובץ מצורף 36982
איזה יופי לראות את הרב אליהו אברג'ל עם מרן שליט"א, אני זוכר שראיתי בעבר באחד המקומות שכתב מרן זיע"א לר' אליהו שילמד עם בנו מרן שליט"א בהיותו בחור ישיבה כמדומני.... (לא זוכר היכן, עכשיו קפץ לי לראש) יפה מאוד!

חזור
חלק עליון