ס ספרדי גאה Active member 25 ספטמבר (9) 2025 #2 כמו כן, אשמח אם מישהו יודע מה נוהג מרן שליט"א ביום ב' דר"ה לומר קודם תקיעת שופר "עת שערי רצון" או "אם אפס"? נערך לאחרונה: 25 ספטמבר (9) 2025
כמו כן, אשמח אם מישהו יודע מה נוהג מרן שליט"א ביום ב' דר"ה לומר קודם תקיעת שופר "עת שערי רצון" או "אם אפס"?
ע"ה ס"ט Well-known member 25 ספטמבר (9) 2025 #3 ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון).
ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון).
בניהו שמש Active member 25 ספטמבר (9) 2025 #4 מרוקאים, טוניסאים, בבלים, ודאי רק "עת שערי רצון" ב' הימים שאר העדות אינני יודע
ס ספרדי גאה Active member 26 ספטמבר (9) 2025 #5 עה סט אמר: ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון). לחץ כדי להרחיב... מצאתי כעת שכבר דנו בזה כאן: אך טענו כאן שמרן זצוק"ל אמר בב' הימים עת שערי רצון ודלא כמר האם יש למאן דהוא ידיעה???? N הודעה בשרשור 'מעניין אותי לדעת האם במנין שלכם אמרו ביום השני (בראש השנה) את הפיוט של היום הראשון בתקיעות שופר. עת שערי רצון או הפיוט השני!' 21 ספטמבר (9) 2023 אם אפס
עה סט אמר: ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון). לחץ כדי להרחיב... מצאתי כעת שכבר דנו בזה כאן: אך טענו כאן שמרן זצוק"ל אמר בב' הימים עת שערי רצון ודלא כמר האם יש למאן דהוא ידיעה???? N הודעה בשרשור 'מעניין אותי לדעת האם במנין שלכם אמרו ביום השני (בראש השנה) את הפיוט של היום הראשון בתקיעות שופר. עת שערי רצון או הפיוט השני!' 21 ספטמבר (9) 2023 אם אפס
פ פשוט Well-known member 26 ספטמבר (9) 2025 #6 ספרדי גאה אמר: אך טענו כאן שמרן זצוק"ל אמר בב' הימים עת שערי רצון ודלא כמר לחץ כדי להרחיב... למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ.
ספרדי גאה אמר: אך טענו כאן שמרן זצוק"ל אמר בב' הימים עת שערי רצון ודלא כמר לחץ כדי להרחיב... למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ.
ע"ה ס"ט Well-known member 26 ספטמבר (9) 2025 #7 פשוט אמר: למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ. לחץ כדי להרחיב... תראה על מי הגיב.
ס ספרדי גאה Active member 26 ספטמבר (9) 2025 #8 פשוט אמר: למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ. לחץ כדי להרחיב... מה מנהג מרן? עה סט אמר: ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון). לחץ כדי להרחיב... אהרן כהן אמר: אצלינו את "עת שערי רצון", מפני שאחד המתפללים המבוגרים אמר שכך נהג מרן זצ"ל (כנראה התפלל בימים נוראים עם מרן פעם). לחץ כדי להרחיב...
פשוט אמר: למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ. לחץ כדי להרחיב... מה מנהג מרן? עה סט אמר: ברוב המקומות אומרים בב' הימים עת שערי רצון. אצלינו ביום השני אומרים אם אפס, כמנהג מרן זיע"א. (ובסופו אומרים את הבית האחרון מעת שערי רצון). לחץ כדי להרחיב... אהרן כהן אמר: אצלינו את "עת שערי רצון", מפני שאחד המתפללים המבוגרים אמר שכך נהג מרן זצ"ל (כנראה התפלל בימים נוראים עם מרן פעם). לחץ כדי להרחיב...
מ מוישי ס"ט Well-known member 26 ספטמבר (9) 2025 #9 ספרדי גאה אמר: מה המנהג הרווח? לחץ כדי להרחיב... החזן רבי משה חבושה הי"ו נוהג לומר בב' הימים עת שערי רצון. וכפי שהבנתי כן היה אצל מרן זצ"ל.
ספרדי גאה אמר: מה המנהג הרווח? לחץ כדי להרחיב... החזן רבי משה חבושה הי"ו נוהג לומר בב' הימים עת שערי רצון. וכפי שהבנתי כן היה אצל מרן זצ"ל.
ס ספרדי גאה Active member 26 ספטמבר (9) 2025 #10 פשוט אמר: למה דלא כמר? כמדומה שזהו המנהג הנפוץ. לחץ כדי להרחיב... מה המנהג הנפוץ לדעתך?
פ פשוט Well-known member 26 ספטמבר (9) 2025 #11 ספרדי גאה אמר: מה המנהג הנפוץ לדעתך? לחץ כדי להרחיב... כבר הרב @ע"ה ס"ט שליט"א העמידני על טעותי, והראה לי למה התייחסת בתגובתך, וישר כוחו. לי נראה שהמנהג היותר נפוץ הוא לומר בב' הימים את הפיוט עת שערי רצון - עוקד והנעקד והמזבח.
ספרדי גאה אמר: מה המנהג הנפוץ לדעתך? לחץ כדי להרחיב... כבר הרב @ע"ה ס"ט שליט"א העמידני על טעותי, והראה לי למה התייחסת בתגובתך, וישר כוחו. לי נראה שהמנהג היותר נפוץ הוא לומר בב' הימים את הפיוט עת שערי רצון - עוקד והנעקד והמזבח.
ע"ה ס"ט Well-known member 26 ספטמבר (9) 2025 #12 פשוט אמר: כבר הרב @ע"ה ס"ט שליט"א העמידני על טעותי, והראה לי למה התייחסת בתגובתך, וישר כוחו. לי נראה שהמנהג היותר נפוץ הוא לומר בב' הימים את הפיוט עת שערי רצון - עוקד והנעקד והמזבח. לחץ כדי להרחיב... ודאי שהוא המנהג היותר נפוץ.
פשוט אמר: כבר הרב @ע"ה ס"ט שליט"א העמידני על טעותי, והראה לי למה התייחסת בתגובתך, וישר כוחו. לי נראה שהמנהג היותר נפוץ הוא לומר בב' הימים את הפיוט עת שערי רצון - עוקד והנעקד והמזבח. לחץ כדי להרחיב... ודאי שהוא המנהג היותר נפוץ.