• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

תשובות מהרשל"צ

אני לצערי כבר כמה פעמים שלחתי לרב שאלות, ולא קיבלתי תשובות כלל על אף אחד מהשאלות ששאלתי, אשמח לעזרה בנידון.

אני עובד כרגע על קונטרס שני, אשמח לדעת אם הרשל"צ מביא ברכה או משהוא לקונטרסים (אולי יש הבדל בין בחורים),
ואם כן איך מתפעלים את זה צריך ללכת אליו פיזית לשחרית או משהוא, או שאפשר לשלוח במייל או משהוא (קונטרס ע"פ דרכו).
ואם זה פיזי צריך להדפיס קובץ אחד בשלימות, או שאפשר קבצי וורד או גליונות ערוכים בדפוס (או שזה לא מכובד),
אני טיפה הכבדתי על השאלה אך אשמח טיפה לידע בנושא כי זה חשוב לי, תודה לעוזרים.

אני לצערי כבר כמה פעמים שלחתי לרב שאלות, ולא קיבלתי תשובות כלל על אף אחד מהשאלות ששאלתי, אשמח לעזרה בנידון.

אני עובד כרגע על קונטרס שני, אשמח לדעת אם הרשל"צ מביא ברכה או משהוא לקונטרסים (אולי יש הבדל בין בחורים),
ואם כן איך מתפעלים את זה צריך ללכת אליו פיזית לשחרית או משהוא, או שאפשר לשלוח במייל או משהוא (קונטרס ע"פ דרכו).
ואם זה פיזי צריך להדפיס קובץ אחד בשלימות, או שאפשר קבצי וורד או גליונות ערוכים בדפוס (או שזה לא מכובד),
אני טיפה הכבדתי על השאלה אך אשמח טיפה לידע בנושא כי זה חשוב לי, תודה לעוזרים.
אם יש לך כבר הסכמה מרב מוכר, עדיף שתלך להתפלל עם מרן שחרית ואחרי התפילה תיגש אליו שיצטרף.
אם אתה מעונין בהסכמה בפנ"ע זה יכול לקחת הרבה זמן, אא"כ אתה מעביר את זה דרך מישהו שקרוב לרב.

יש להדגיש שיש אבדל עצום בין מתן הסכמה לתשובות לשאלות שהסכמה הרבה יותר מהיר ואף שיש תשובות של עונים כלל או שעונים אחר זמן רב לפי היכולת (למיטב ידיעתי)

חזור
חלק עליון