א.א Well-known member 13 ספטמבר (9) 2024 #21 באחד מהירחונים אור תורה כותב הרב בצלאל יוסף דהגרע חזר בו ומיקל בכל צורך לא רק בלימוד תורה
ד דוק היטב Active member 28 ספטמבר (9) 2025 #22 א.א אמר: באחד מהירחונים אור תורה כותב הרב בצלאל יוסף דהגרע חזר בו ומיקל בכל צורך לא רק בלימוד תורה לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות אותו בבקשה ?
א.א אמר: באחד מהירחונים אור תורה כותב הרב בצלאל יוסף דהגרע חזר בו ומיקל בכל צורך לא רק בלימוד תורה לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות אותו בבקשה ?
נ נוריאל Well-known member 28 ספטמבר (9) 2025 #23 דוק היטב אמר: אפשר להעלות אותו בבקשה ? לחץ כדי להרחיב... חיפשתי באוצר ומצאתי את זה כאן: אוצר החכמה tablet.otzar.org זה פתוח חינם בעמודים אלו כך שכולם יכולים לקרוא, מכיוון שאיני מנוי אין לי אפשרות להוריד העמודים כpdf מי שיכול לתועלת המעייניםתע"ב.
דוק היטב אמר: אפשר להעלות אותו בבקשה ? לחץ כדי להרחיב... חיפשתי באוצר ומצאתי את זה כאן: אוצר החכמה tablet.otzar.org זה פתוח חינם בעמודים אלו כך שכולם יכולים לקרוא, מכיוון שאיני מנוי אין לי אפשרות להוריד העמודים כpdf מי שיכול לתועלת המעייניםתע"ב.
י יי"ש Well-known member 28 ספטמבר (9) 2025 #24 נוריאל אמר: חיפשתי באוצר ומצאתי את זה כאן: אוצר החכמה tablet.otzar.org זה פתוח חינם בעמודים אלו כך שכולם יכולים לקרוא, מכיוון שאיני מנוי אין לי אפשרות להוריד העמודים כpdf מי שיכול לתועלת המעייניםתע"ב. לחץ כדי להרחיב... עברתי על התשובה ומאד נהנתי. ומסקנת הדברים להתיר וכמו שהבאתי לעיל בשם המו"צ שכן הורה לי הלכה למעשה.
נוריאל אמר: חיפשתי באוצר ומצאתי את זה כאן: אוצר החכמה tablet.otzar.org זה פתוח חינם בעמודים אלו כך שכולם יכולים לקרוא, מכיוון שאיני מנוי אין לי אפשרות להוריד העמודים כpdf מי שיכול לתועלת המעייניםתע"ב. לחץ כדי להרחיב... עברתי על התשובה ומאד נהנתי. ומסקנת הדברים להתיר וכמו שהבאתי לעיל בשם המו"צ שכן הורה לי הלכה למעשה.