עבד להשי"ת
Active member
חבל שרק אחרי הביקורת הציבורית, הם נזכרו שיש גם את מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"אאחרי הצנזור ב'הדרך' - בעיתון 'המודיע' מפרסמים תמונה של הגר"י יוסף בעצרת בירושלים. הפרגוד
הצג קובץ מצורף 39148
חבל שרק אחרי הביקורת הציבורית, הם נזכרו שיש גם את מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"אאחרי הצנזור ב'הדרך' - בעיתון 'המודיע' מפרסמים תמונה של הגר"י יוסף בעצרת בירושלים. הפרגוד
הצג קובץ מצורף 39148
עיין כאן[ופלא שאף אחד מחברי הפורום לא שם לב לזה]

מה אתה רוצה?...מתי נפסיק לשקוט לנוכח הרדיפות הקשות שעובר מרן שליט'א
איך אתה מעיז?! מחלוקת לדורות על שמך?! שק של עבירות על ראשך?! מה זאת הקלות דעת במקלדת, בלי טיפת אחריות, איך אתה לא מפחדאם השמועות על איומים נגד מרן הראשל"צ שליט"א נכונות הרי שהגיע השעה לתנועה חדשה בראשות מרן הראשל"צ. סקר לייקים.
מי אמר לך שזה נובע מקלות דעת וכי שמעת את התבטאויות הרבנים בקודש פנימהאיך אתה מעיז?! מחלוקת לדורות על שמך?! שק של עבירות על ראשך?! מה זאת הקלות דעת במקלדת, בלי טיפת אחריות, איך אתה לא מפחד
זה סקר לייקים בשביל גולשי הפורומים, באמת
צודק.רבותי אומר לכם את דעתי לגבי הפורום כאן ואני סמוך ובטוח שמנהלי הפורום ג''כ באותה דעה
חשוב להדגיש ולהבהיר בצורה ברורה שאנו תלמידי מרן הראש''ל שליט''א אין שום קשר לא ישיר ולא הקיפין לקמפיין שמתגולל בראש כל חוצות על א''ד (אם היה כזה סכומי כסף היה עדיף להשקיע יותר בשידורי והפצת תורה של מרן זצוק''ל והיבדל''ח)
ועל כן צריך לומר זאת אין לקשר את כל הקמפיין כאילו חצרו של מרן הראש''ל שליט''א עושה זאת
אתמול היו כאלו שהלכו בשמותיהם כאילו הם מקורבי מרן וסיפרו סיפורים שלא היו ולא נבראו
היום כתב חדשות טוען שתלמידי מרן שליט''א הם קמים ועושים קמפיין על הראש של דרעי ומשייך את זה עלינו חלילה
נכון שכולנו כואב הביזיון שעושים למרן ועל זה חייב למחות ולצועק אבל צריך פשוט להפריד ולא כל איזה כתב חדשות שכותב דברים נגד א''ד ישר לקשר את זה ולהביא את המלל שלו
נקודה למחשבה חברים וה' יעזור שלא תצא תקלה תחת ידי הפורום היקר
בברכה והצלחה 
זה לא העניין לעזור לו פשוט מוצאים שקרים עלינו תלמידי מרן שליט''א כאילו אנחנו עושים את זה וזה לא נכוןצודק.
אבל אני לא רואה כ"כ נחיצות לעזור לאדם שנלחם ברבינו שליט"א. שיתמודד לבד!
הבנת נכון מאד!או שלא הבנתי נכון.
וזה שיגייסו בחורים תמימים לצבא ויחלנו אותם זה לא לדורות זה לא שק עבירות על הראשאיך אתה מעיז?! מחלוקת לדורות על שמך?! שק של עבירות על ראשך?! מה זאת הקלות דעת במקלדת, בלי טיפת אחריות, איך אתה לא מפחד
עיין כאןבזירת החדשות 2 אנשים מקורבים למרן דברו על העניין
השמות שלהם לא היו מוכרים לי כלל מהבית (ואני מכיר קצת...)
יש למשהו פרטים על האירוע?
משום מה זה נראה לי ששניים לא קשורים לקחו חסות נגד א"ד וכו' בשם מרן (לא שזה לא נכון כללית דעת מרן אך האם השניים האלו היו קשורים)
תעביר את הדברים לעסקני ש"ס שיפסיקו לרדוף את מרן ולנסות להשפיל/להעלים אותו, ולהמליך עלינו את המרביצי בכח......איך אתה מעיז?! מחלוקת לדורות על שמך?! שק של עבירות על ראשך?! מה זאת הקלות דעת במקלדת, בלי טיפת אחריות, איך אתה לא מפחד