יהודי ייחודי
New member
מה שבטוח, גדו"י אינם מריונטות
זה המדד? זה אמור להרגיע?רק צריך להודות שמה שקורה אצלנו, זה הרבה פחות ממה שקורה בפלג ובפונביז'
לא מובן לי.כמה הרב מאיה זועק על כך לכנס את המועצת ומשום מה העסקנים החצופים מונעים את זה מהסיבות הידועות.
בנושא כה חשוב ודרמטי העתיד לקבוע את גורל עולם התורה בכלל וגורל הציבור הספרדי בפרט האם לא ראוי שתתכנס המועצת בחדר סגור ויכריעו בעצמם??
מי זה?אמש אמר י''ח בזירת החדשות
עוד לא הבנתן שתם עידן מרן הגר"ע יוסף זצ"ל שהיו מגיעים אלי ישי ואטיאס כל בוקר לקבל ממנו הוראות, כל דור ודרך ההנהגה שלו.
מרן רבינו שליט"א אמר לי מפורש שלא התייעצו איתו, והוא מתנגד לחוק בכל תוקף!מה אמר לכם שלא היתה התייעצות, הרי כל חברי המועצת סמכו ידם על הגר"ש בצלאל וועדת ראשי הישיבות וההחלטה נפלה שם, מה הבעיה לא מבין?
עוד לא הבנתן שתם עידן מרן הגר"ע יוסף זצ"ל שהיו מגיעים אלי ישי ואטיאס כל בוקר לקבל ממנו הוראות, כל דור ודרך ההנהגה שלו
של נעליך חצוף מחוצף!מה אמר לכם שלא היתה התייעצות, הרי כל חברי המועצת סמכו ידם על הגר"ש בצלאל וועדת ראשי הישיבות וההחלטה נפלה שם, מה הבעיה לא מבין?
עוד לא הבנתן שתם עידן מרן הגר"ע יוסף זצ"ל שהיו מגיעים אלי ישי ואטיאס כל בוקר לקבל ממנו הוראות, כל דור ודרך ההנהגה שלו
מי כתב את זה?
מרן רבינו שליט"א אמר לי מפורש שלא התייעצו איתו, והוא מתנגד לחוק בכל תוקף!
מרן שליט"א לא הסכים לפרסום המכתב הזה?
כל חברי המועצת, כי כתוב למטה מועצת חכמי התורה,מי כתב את זה?
אה, איזו תמימות, ר' יצחק - לא מתאים לך בכלל!!!כל חברי המועצת, כי כתוב למטה מועצת חכמי התורה,
כנראה העבירו לכל החברים והם את אישרו את הנוסח:
לא סמכו ולא נעליםמה אמר לכם שלא היתה התייעצות, הרי כל חברי המועצת סמכו ידם על הגר"ש בצלאל וועדת ראשי הישיבות וההחלטה נפלה שם, מה הבעיה לא מבין?
לא כל מה שבטוח לך, זה נכון או האמת!!!מה שבטוח, גדו"י אינם מריונטות

מרנן הגר"ד לנדו הגר"א סלים הגרמ"ה הירש והגר"ש בצלאל שליט"א מסכימים ש50 אחוז יתגייסו?! אלא מה כנראה יש קומבינות ואני יודע שיש ובינתיים כשמרן שלח את בנו לוועדה מעשיו מוכיחים יותר מכל מיני השערות שמועות וכדו' ואם נשמע את מרן רבינו הגדול שליט"א בקולו בציבור (ולא הקלטות ישנות מלפני המון חודשים...) נגד החוק למרות שאטיאס כתב אותו, אנחנו נהיה נגד החוק וכל הפוליטיקאים שתמכו בו!!!פתאום יש דחף כזה גדול להסכים על 50 אחוזים!!!
שוב ה'חזית'?לא סמכו ולא נעלים
תאזין ותבין
083-020-620
כבוד הרב ,לא מובן לי.
מרן הראש"ל חבר/נשיא המועצת לא? הוא לא אמור או דורש להתעדכן?
מסננים אותו? דבר כזה לא היה עובר בשתיקה.. כל הציבור והתקשורת רואה ויודעת מי מתכנס מתי והיכן..

בשבוע שעבר הייתי בביתו של מרן רבינו שליט"א, וביקש מת"ח חשוב המקורב לראש הישיבה הגרמ"ה הירש שליט"א שיסביר לו מדוע הוא מתנגד לחוק, ומדוע צריכים להתנגד לחוק. בין הדברים ביקש מרן מאותו ת"ח שיסביר לגרמ"ה הירש שליט"א איך עולם הישיבות הספרדי עובד ואיך הוא הוקם ע"י מרן רבינו זיע"א, ושלא כל ההורים הם מספיק בני תורה בשביל לעמוד בלחצים וכו'.מרנן הגר"ד לנדו הגר"א סלים הגרמ"ה הירש והגר"ש בצלאל שליט"א מסכימים ש50 אחוז יתגייסו?! אלא מה כנראה יש קומבינות ואני יודע שיש ובינתיים כשמרן שלח את בנו לוועדה מעשיו מוכיחים יותר מכל מיני השערות שמועות וכדו' ואם נשמע את מרן רבינו הגדול שליט"א בקולו בציבור (ולא הקלטות ישנות מלפני המון חודשים...) נגד החוק למרות שאטיאס כתב אותו, אנחנו נהיה נגד החוק וכל הפוליטיקאים שתמכו בו!!!