ישיבישער של מרן
Well-known member
אין!!!יש, אבל לא אוכל להרחיב בענין.
אין!!!יש, אבל לא אוכל להרחיב בענין.
מציאות בחוק האחרון של ביסמוט התיעצו רק עם הרב סלים עם מרן הראש''ל שליט''א חוץ מתמונת חג אצל מרן שליט''א כלום לא פגישות ולא העידכונים תבדוק ותחזורהיעלה על דעתכם שמרן שליט"א יבקש לראות את טיוטת החוק ולעבור עליו ולא יעלו אליו ....
הוא לא רוצה בזה.
אז למה אתם מתלוננים שלא עלו אליו.
עניתי על השאלה שלך כבר.מציאות בחוק האחרון של ביסמוט התיעצו רק עם הרב סלים עם מרן הראש''ל שליט''א חוץ מתמונת חג אצל מרן שליט''א כלום לא פגישות ולא העידכונים תבדוק ותחזור
אני באמת לא מבין את הטענה.מרן שליט"א כתב במכתבו שהוא סומך על 2 הנציגים שלו בועדה שמטעם מועצת חכמי התורה.
אם הוא היה רוצה הנציגים שלו היו מבקשים שהוא יעבור על החוק.
לא נראה שמרן רוצה לעבור עליו, כי הוא כנראה מתנגד לו.
אבל מצד שני הוא לא מונע מאחרים להעביר אותו, כשהוא כותב במפורש שהוא סומך על הועדה.
מציאות בחוק האחרון של ביסמוט התיעצו רק עם הרב סלים עם מרן הראש''ל שליט''א חוץ מתמונת חג אצל מרן שליט''א כלום לא פגישות ולא העידכונים תבדוק ותחזור
בברכת התורה
צר לי, כנראה אני מעודכן יותר ממך.אין!!!
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות אתה בטוח במה שאתה כותב למה שמרן לא ירצה לראות כמה כואב לו הצער של בני הישיבות ורק הרב הוא זה שלא רוצה לראות ?הוא כנראה לא רוצה לראות את החוק בכלל !!!!
כנראה שכבודו לא יודע מי זה @ישיבישער של מרןצר לי, כנראה אני מעודכן יותר ממך.
לא חושב. וד"ל.צר לי, כנראה אני מעודכן יותר ממך.
אני כותב בעברית !!!אני לא יודע אם לצחוק או לבכות אתה בטוח במה שאתה כותב למה שמרן לא ירצה לראות כמה כואב לו הצער של בני הישיבות ורק הרב הוא זה שלא רוצה לראות ?
אני באמת לא מבין את הטענה.
אם מרן מתנגד לחוק, איך יתכן שהוא רוצה שיעלו אליו עם טיוטת החוק.
מי שיעלה אליו הוא חצוף !
מה יש לעדכן אותו אם הוא מתנגד לחוק באופן עקרוני.
כנראה שכבודו לא יודע מי זה @ישיבישער של מרן
נו, אולי באמת הגיע הזמן לדעת!... אולי זה יפטור הרבה שאלות...וגם כבודו כנראה לא יודע מי זה @משתוקק להבין הצג קובץ מצורף 39948

הפעם זה שונה...השבוע ראיתי מאמר יפה וחושבני שההשקפה הכתובה בו נכונה, ובלי להיכנס להתפלספות נוספת.. כי העיקרון כבר הובן.
כל אחד אוחז בדעתו ובסודותיו מבית ומחוץ.
ימים יגידו..
והבוחר יבחר!
אומרים לך פה 4567453 פעמים: בש"ס בוחרים לשים פס על רבינו הגדול מרן הראש"ל שליט"א!מרן ככל הנראה מתנגד לחוק באופן עקרוני. [לא ראיתי מעשה התנגדות בפועל ולכן אני כותב ככל הנראה].
אכן! מרן שליט"א מעודכן בכל פרט מהישיבות שמתקיימות, ובין היתר על כך שמקבלים באופן תדיר לדעתם של חברים מסוימים,מרן בוודאי מעודכן בכל פרט דרך הנציגים שלו,
רבותי מחקנו שאלות מעין אלו גם שלי ושל קודמי למען לא נגרר לפסים אישים ולשמור על כבוד הדדי בין אחד לשני בקשה יש''כ לרב @מורשת מרן על צומת הלב בנושא ...נו, אולי באמת הגיע הזמן לדעת!... אולי זה יפטור הרבה שאלות...
אז לפי דעת הראשל״צ, האם מצביעים בבחירות הקרובות לדגל? (שאלת תם)לא "ככל הנראה" ו"אולי", אלא ב"ודאי"! (אני אישית שמעתי ע"ז ממרן שליט"א. ואכמ"ל)
לפי הלך הרוח בפורום נראה שלא מצביעים כהפלג!!אז לפי דעת הראשל״צ, האם מצביעים בבחירות הקרובות לדגל? (שאלת תם)
אז לפי דעת הראשל״צ, האם מצביעים בבחירות הקרובות לדגל? (שאלת תם)
נעשה מה שמרן הראש''ל יגיד לעשות תפסיקו להסיט את הנושא למקום של בחירות ...לפי הלך הרוח בפורום נראה שלא מצביעים כהפלג!!
מרוב בוקה ומבולקה שהולך כאן באשכולות השונים..נעשה מה שמרן הראש''ל יגיד לעשות תפסיקו להסיט את הנושא למקום של בחירות ...
כי עם כבר מדברים על בחירות אתם מבינים לבד ששס ללא מרן הראש''ל שליט''א זה סיום הש''ס
ההלך הרוח בפורום זה כשכואב צועקים אין מה לעשות אף שיש כמה שמנסים לטשטש ולהגיד הכל בסדר בשביל זה אנחנו כאן לצעוק הצילו ! על ההבל שנעשה למרן בשלוש שנים האחרונות ועכשיו ג''כ יותר מתמיד וכמה כואב שיש כאלו בכח רוצים לצייר שהכל טוב ומרן מתייעצים עימו והכל כשורה ובעיתון הדרך ממשיכים לשים אתו במקום היכן שהוא היה בזמן חכם שלום וכו' וכו'לפי הלך הרוח בפורום