O oriaz12 Member יום ראשון בשעה 15:53 #1 שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה.
שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה.
אברהם שמש Well-known member יום ראשון בשעה 17:17 #2 oriaz12 אמר: שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... הספר שהוציאו @מורשת מרן מרן מספר כמודמני זה מתאים גם לגילאים כאלה
oriaz12 אמר: שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... הספר שהוציאו @מורשת מרן מרן מספר כמודמני זה מתאים גם לגילאים כאלה
זעיר אנפין Active member יום ראשון בשעה 20:39 #3 oriaz12 אמר: שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... כעת מבצעים גדולים לרגל ימי החנוכה ברשת יפה נוף (כמה וכמה סניפים בירושלים) וכן ברשת אור החיים (כנ”ל) על ספרים רבים ובכללם הרבה ספרי ילדים. זו ממש הזדמנות עבורכם.
oriaz12 אמר: שלום לכולם! קיבלנו לישיבה שלנו תרומה גדולה לספרי ילדים. נשאר לנו 5,000₪ שצריך למלא את הספרייה בספרים נקיים, איכותיים המיועדים לגילאים 0-6 (הפתיחה השבוע). מחר נמצאים בירושלים, האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שאוכל לקנות ספרים כאלו? תודה רבה. לחץ כדי להרחיב... כעת מבצעים גדולים לרגל ימי החנוכה ברשת יפה נוף (כמה וכמה סניפים בירושלים) וכן ברשת אור החיים (כנ”ל) על ספרים רבים ובכללם הרבה ספרי ילדים. זו ממש הזדמנות עבורכם.