• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

להפגין בערים החילוניות
(כל יום חמש אלף אחרים מפגינים
אלף מול בי היועמשי"ת אלף מול כתב שמזלזל בתורה וכו' הרעיון במקומות מרכזיים ומפתיעים על פעם מחדש ברגע האחרון-ללמוד המחאה השמאלנית
וככה בקצת מאמץ יש הרבה הפגנות מפוזרות)
2 למשוך השקעות וכדו' -מלחמה כלכלית במדינה
3 רעש עולמי שילחיץ קצת
4 קמפיין שלטי חוצות של תחנונים לאחינו וכעין מה שכ' בתענית יח לגביהרומאים! פגינו בלילה אמרו אי שמים לא אחים אנחנו לא בני אב אחד אנחנו לא בני אם אחת אנחנו מה נשתנינו מכל אומה ולשון שאתם גוזרין עלינו גזירות רעות
אנא תתנו לנו זכויות כמו ערבים אנחנו לא יותר גרועים!
למה אתם כופים עלינו להיות בצבא פמיניזם (שערך זה גובר על ערך שילוב דתיים בנפסק בבג"צ)
די לדיקטטורה להשים במעצר מי שלא מאמין באידיאולויה שלך
ועוד ועוד
5 להשיג התבטאויות של מנהיגים מקובלים (על השמאל) בארץ ובעולם בעדנו
אהרן ברק בעד בני ישיבות
שגריר ארה"ב בארץ בעדנו
6 בהמשך להשיג מנהיגים דתיים גדולים שנגד כפיית החילוניות

וכל זה קמפיין לחילונים
אבל מה לגבי קמפיין ברור לחבק את בחורנו?
מה לגבי לדבר להתנצל בפנינו על הצער הגדול שיש לאברכים?
רבי יהודה תמחל לי...
וחלילה להשוות את בני התורה לגרועים שבאומות.
צריך לומר בקול גדול את האמת שבני התורה הם המקיימים את העולם וגם את המדינה ומי שעוסק בתורה פטור מצבא.

אחב"י וכי אין אחים אנחנו
ספק גדול אם אנו אחים של כל מיני עוכרי ישראל מחללי שבתות בועלי נידות חייבי כריתויות שהוציאו את עצמם מכלל ישראל.
וכל מגמתם היא מלחמה בקוב"ה ובלגיונו של מלך בני התורה נזר ותפארת הבריאה.

שמעתי שכשהתימנים עלו לארץ לאחר שפרצה המדינה הם שינו את נוסח התפילה ל: "מפני חטאינו גלינו לארצנו" ה' ירחם.

(למרות שכן אפשר קצת להסביר להם אבל אין זמן לזה וזה גם לא מטרת הקמפיין)
יש מאמרים של שמאלנים שלא באמת רוצים חרדים
תראו איך התנגדו למינוי זיני
ורק היום "יאיר גולן לאזולאי בפודקאסט '120 ואחת' על ראש השב"כ דוד זיני: "אני לא סומך עליו. הרקע החרדל"י שלו מעורר אצלי חשש עמוק. הלך הרוח החרדל"י הוא בוז למדינה לחוקיה ולמוסדותיה. האנשים האלה פועלים בניגוד לחוק".
וכן כשהתחיל המשבר של החוק טענה פרופסורית בכירה שלא כדאי לגייס את החרדים כיוון
שמספיק מתמודדים עם הבעיות שבשוליים של החרדלי"ם והחרדים שהם לא ממלכתיים ומצומצמים ולא מקבלים את המדיה יהיו איתם הרבה יותר בעיות

וכשנתיים לפני המלחמה ראיינו ב 12 את יו"ר הפורום החילוני עם ישי כהן ביחד
ושמה אמר במפורש שאינו רוצה חרדים שיהפכו את הצבא לדתי
(אבל גם לא רוצה שישתמטו ולכן רוצנ שיהיה להם מחוז נפרד שיגורו בו בלי קשר למדינה עפ"ל)

וכן עוד הרבה ראיות שלא באמת רוצים אותנו בצבא
ובטח לא כאלופים ומפקדים
ולכן צריך לשאול חילוני אתה רוצה אותי-כולל לבושי החרדי (היהודי) כולל דעותיי החרדיות כאלוף/ רמטכ"ל וכו'

רבי יהודה תמחל לי...
צריך לומר בקול גדול את האמת שבני התורה הם המקיימים את העולם וגם את המדינה ומי שעוסק בתורה פטור מצבא.
אתה מדבר בשפתך
ואכן הזדעזעת מדבריי
אני אבל רוצה לזעזע את המזרוחניקים והחילונים הליברלים שפתאום את דעת החרדית לא רק שלא מקבלים אלא גם מדכאים לשמים בכלא עם סוהרות וטלביזיה בחדר

ולכן אני רוצה לשקף להם מה הרגיש רה"י החרדי שנעצר בעמותים האחרונים בבר אילן שאמרו לו השוטרים אתה גרוע מנוחבות

אם תשאל אותי היה צריך קמפיין חוצות מטורף עך המשפט הזה (ולדעתי לא עשו זאת כי אין תיעוד והמשטרה השקרני היתה מכחישה ולענ"ד אפי' שהיה הכחשה זה היה מעורר את הקהל להבין)
וכן לענ"ד כל פעם שמדברי עם מעצרים ושלילת זכויות מוחלטת במדינה
צריך לשלאול אז אולי תשלחו אותם לסיביר ודי וכו'
שיבינו שהגזימו בענק
אמנם לענ"ד אין מקום להשוות מה שעושים כיום לחטופים שזה היה פי אלף מצער
ורק אולי לשאול את המזדעזעים מההשוואה למה אתם מזדעזעים??
אולי באמת תשימו אותנו במנהרות כמו החטופים וחסל ה"בעיה החרדית" הרי לשיטתכם אנחנו עלוקות???
ומה התשובה ששומרים על זכויות מינימליות גם למי שלא קומוניסט-שמאמין במדינה ורצה לעבוד למען המדינה
אז זכויות מינימליות זה כולל אי מעצר ויציאות לחו"ל ורישיון וקבלת כל הזכויות הכלכליות ככל אזרח ערבי וככל מחבל רח"ל (שאמנם בכלא אבל חוץ מזה מקבל הכל)

ספק גדול אם אנו אחים

לענ"ד אנחנו אחים של כל היהודים כולל דורו של אחאב מלך ישראל שעבד ע"ז והשי"ת לא רצה לשמוע מאליהו הנביא קטרוג עליהם!!
וכן נראה לי דרכו של מרן זיע"א ושל בנו ממשיך דרכו מרן שליט"א

אבל בטוח שלכ"ע הם יותר אחים מהרומאים ימ"ש שגזרו גזירות על חז"ל

אבל זה חייב להגיע מהציבור.
אדרבא תעשה סקר
האם הציבור תומך בקמפיין חזק של
"אנא תתייחסו אלינו לפחות כמו לבני דודנו הערבים"
האם בעד להרעיש את הגויים בעולם
האם בעד
להפגין בערים החילוניות (כל יום חמש אלף אחרים מפגינים
וכו' מה שכתבתי שם

רבי יהודה תמחל לי...
אחרי הפגיעה העכשווית בחינוך
אפשר לרכז את כל הזעם על זה
ולצעוק די ונראה לי שגם מר יסכים לזה

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון