מישהו יודע אם מרן שליט'א מקבל ילד לעשות לו חלאקה ומתי ואיך קובעים פגישה לכך במידה שכן?
יוסף דהן Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #1 מישהו יודע אם מרן שליט'א מקבל ילד לעשות לו חלאקה ומתי ואיך קובעים פגישה לכך במידה שכן?
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #2 יוסף דהן אמר: מישהו יודע אם מרן שליט'א מקבל ילד לעשות לו חלאקה ומתי ואיך קובעים פגישה לכך במידה שכן? לחץ כדי להרחיב... בתפילת שחרית
יוסף דהן אמר: מישהו יודע אם מרן שליט'א מקבל ילד לעשות לו חלאקה ומתי ואיך קובעים פגישה לכך במידה שכן? לחץ כדי להרחיב... בתפילת שחרית
אברהם שמש Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #3 ראובן יוסף מיארה אמר: בתפילת שחרית לחץ כדי להרחיב... כן זה הדרך הפשוטה והטובה ביותר. כי איך שהבנתי מהמשב"ק ר' שבתאי הקבלת קהל בבית מרן הופסקה.
ראובן יוסף מיארה אמר: בתפילת שחרית לחץ כדי להרחיב... כן זה הדרך הפשוטה והטובה ביותר. כי איך שהבנתי מהמשב"ק ר' שבתאי הקבלת קהל בבית מרן הופסקה.
יצחק משען Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #4 נשיח בחוקיך אמר: כן זה הדרך הפשוטה והטובה ביותר. כי איך שהבנתי מהמשב"ק ר' שבתאי הקבלת קהל בבית מרן הופסקה. לחץ כדי להרחיב... לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה
נשיח בחוקיך אמר: כן זה הדרך הפשוטה והטובה ביותר. כי איך שהבנתי מהמשב"ק ר' שבתאי הקבלת קהל בבית מרן הופסקה. לחץ כדי להרחיב... לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה
אושרי רביב Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #5 יצחק משען אמר: לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה לחץ כדי להרחיב... אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?...
יצחק משען אמר: לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה לחץ כדי להרחיב... אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?...
י יש תקוה Active member 28 ספטמבר (9) 2022 #6 אושרי רביב אמר: אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?... לחץ כדי להרחיב... חזו מאן גברא רבה, בחינת המעע"ס...
אושרי רביב אמר: אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?... לחץ כדי להרחיב... חזו מאן גברא רבה, בחינת המעע"ס...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 28 ספטמבר (9) 2022 #7 אושרי רביב אמר: אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?... לחץ כדי להרחיב... שזה לא בלתי אפשרי, אלא אם פונים דרך המקומות הנכונים אפשר להגיע אליו גם באופן אישי ולא אחרי תפילת שחרית.
אושרי רביב אמר: אחר המחילה, מה רצה כבודו להשמיע בהודעה זו למה שנאמר לפני כן?... לחץ כדי להרחיב... שזה לא בלתי אפשרי, אלא אם פונים דרך המקומות הנכונים אפשר להגיע אליו גם באופן אישי ולא אחרי תפילת שחרית.
אושרי רביב Well-known member 28 ספטמבר (9) 2022 #8 בנימין לוריא אמר: שזה לא בלתי אפשרי, אלא אם פונים דרך המקומות הנכונים אפשר להגיע אליו גם באופן אישי ולא אחרי תפילת שחרית. לחץ כדי להרחיב... זה כבר ידוע, ומה בא להשמיע?...
בנימין לוריא אמר: שזה לא בלתי אפשרי, אלא אם פונים דרך המקומות הנכונים אפשר להגיע אליו גם באופן אישי ולא אחרי תפילת שחרית. לחץ כדי להרחיב... זה כבר ידוע, ומה בא להשמיע?...
יצחק משען Well-known member 29 ספטמבר (9) 2022 #9 סיפא קמ"ל. ושיירתי ברמז שרבינו ביקש ממני איזה דבר וטרם בא העת... יצחק משען אמר: לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה לחץ כדי להרחיב... יש תקוה אמר: חזו מאן גברא רבה, בחינת המעע"ס... לחץ כדי להרחיב... שותיה דמר לא ידענא.
סיפא קמ"ל. ושיירתי ברמז שרבינו ביקש ממני איזה דבר וטרם בא העת... יצחק משען אמר: לא בדיוק הופסקה, רק לא כל מי שרוצה נכנס אלא מי שהמלך חפץ ביקרו, וב"ה שאני זכיתי להיכנס לקודש פנימה לחץ כדי להרחיב... יש תקוה אמר: חזו מאן גברא רבה, בחינת המעע"ס... לחץ כדי להרחיב... שותיה דמר לא ידענא.
אושרי רביב Well-known member 29 ספטמבר (9) 2022 #10 יצחק משען אמר: שותיה דמר לא ידענא. לחץ כדי להרחיב... מצטרף לדברי קודשו...
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 29 ספטמבר (9) 2022 #12 hgeuch אמר: זה לא דרך הלשכה ? לחץ כדי להרחיב... לא.
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 29 ספטמבר (9) 2022 #14 hgeuch אמר: אז אחרי שחרית ? לחץ כדי להרחיב... מיד אחרי.
אושרי רביב Well-known member 15 אפריל 2023 #16 אור הטהרה אמר: מתי הרב מתפלל שחרית ? לחץ כדי להרחיב... הרב יואל שבתאי 0533188845 בדרך כלל הרב שבתאי נמצא בתפילות עם מרן שליט"א
אור הטהרה אמר: מתי הרב מתפלל שחרית ? לחץ כדי להרחיב... הרב יואל שבתאי 0533188845 בדרך כלל הרב שבתאי נמצא בתפילות עם מרן שליט"א
ב בן תורה Member 18 ספטמבר (9) 2023 #18 אני הייתי אצל מרן שליט"א בתפילת שחרית בשביל חלק'ה לבני שיחיה ומרן קבלנו בחביבות. וזכיתי שהיה שם הגאון הגדול ר' אליהו טופיק שליט"א ראש ישיבות 'באר יהודה' (אמרו לי שהוא מתפלל שם קבוע) והוא גם קיבל אותנו לחלק'ה.
אני הייתי אצל מרן שליט"א בתפילת שחרית בשביל חלק'ה לבני שיחיה ומרן קבלנו בחביבות. וזכיתי שהיה שם הגאון הגדול ר' אליהו טופיק שליט"א ראש ישיבות 'באר יהודה' (אמרו לי שהוא מתפלל שם קבוע) והוא גם קיבל אותנו לחלק'ה.