נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
שאר הרבנים שכותבים ספר בהלכה לא מחפשים שלימות??הרב אמר על עצמו שבגלל שהוא מחפש שלמות לא יוצא לו ספר הלכתי
גברא אגברא קא רמית?!שאר הרבנים שכותבים ספר בהלכה לא מחפשים שלימות??
יש מושג של פרפקוצנזים והרב יגאל אמר על עצמו שיש לו את זהשאר הרבנים שכותבים ספר בהלכה לא מחפשים שלימות??
היית בשיעור שלו בשבת?יש מושג של פרפקוצנזים והרב יגאל אמר על עצמו שיש לו את זה
מחילה מכ"ת זה לא נכוןאין
הרב אמר על עצמו שבגלל שהוא מחפש שלמות לא יוצא לו ספר הלכתי
אולי בעתיד
רק עכשיו ראיתי את התגובה...אדרבה, בשיעור שמסר לפני מרן שליט"א בלוין (הרב @בנימין לוריא מסתמא אחרי תגובה זו יציין אליו במהירות רבה, כדרכו בקודש בן פורת יוסף בע"ה) דיבר שיעור בהלכה ומאוד נהננו לשמוע את בקיאותו, אחרת מהשיעורים הרגילים שרואים אותו מדבר מוסר...
דייקא?מאוד נהננו לשמוע את בקיאותו
במוצ"ש וישב, העלו זאת אחר כך ושמעו אותו מצוין.רק עכשיו ראיתי את התגובה...
אולי כוונתך למוצ"ש פרשת וישב תשפ"ג, אך אז לא היה אפשר לשמוע בשידור חי, ואיני יודע מה דיבר. (ואם כוונתך למוצ"ש פרשת יתרו תשפ"ב, כמדומני שאז דיבר בענייני אמונה ולא בענייני הלכה [לבקשת הקהל]).
לא הבנתי, מה גריעותא היא?... חריפותו עיונו ובקיאותו... מה משנה מה כתבתי, מה אני ראשון?... חחדייקא?
כן. (גם העליתי את זה בהודעה הקודמת שלי), רק שלא היה לי אח"כ פנאי לשמוע את זה...)במוצ"ש וישב, העלו זאת אחר כך ושמעו אותו מצוין.
מחילה מכ"ת זה לא נכון
הרב יגאל צריך להוציא שו"ת בהלכה, וזה יצא בזמן הקרוב.
וזה מה שמתפרסם בעלון "יביע אומר"?הגאון הצדיק ר' יגאל כהן שליט"א אמר כמה פעמים בשיעוריו שהוא כותב תשובות בהלכה בדרך שו"ת עם מקורות.
ובעזה"י עתיד לצאת בקרוב.
אפשר לראות את הפרסום.וזה מה שמתפרסם בעלון "יביע אומר"?