לא נכון כלל, דובר על כך וזה כבר עלה בעבר.אף אחד לא דיבר על זה ורק עכשיו אתה מתחיל עם זה ונותן במה לדברי בלע אלו,
אני דן אותך לכף זכות שהשפה העברית אינה שגורה בפיך.רק תגידו לי מה לשם שמים לכתוב כזה דבר בפורום ????? כנראה להדליק אש המחלוקת היום זה נקרא לשם שמים !
על כך הוא מחה, וכן, לשם שמים!כתבו דברי בלע
שאלו פעם את הרב שך למה הוא לא מגיב על מה שאמרו עליואף אחד לא דיבר על זה ורק עכשיו אתה מתחיל עם זה ונותן במה לדברי בלע אלו, דבר שלא היינו יודעים אם לא היית כותב !
תגיד לי רבי ישראל אתה רציני? אני מחיתי בתוקף וכמעט היקאתי דם מרוב צער כבר מלפני שבוע על הענין המביש הזה, ואתה עכשיו כאילו באת מהרי החושך שואל על זה. באמת?שמעתי שבחוברת "אור" תורה - שבט פ"ג, כתבו דברי בלע על מרן הראש"ל פאר דורינו שליט"א
מישהו שמע על כך?
אשריך.תסגרו את האינטרנ שלכם עם כל הבזבוז זמן הזה
ביום שני...נעשים מאמצים גדולים לשלום וב"ה כבר השבוע [ביום ד] נערכה פגישה חשובה שיצאה ממנה בשורה טובה מאוד לכלל. בתקווה ששועלים קטנים לא יחבלו בכרמים. שבת שלום.
יישר כח.יכול להיות שאני לא זוכר נכון.
את הדבר שמעתי ממו"ר הרב נסיר, וכתבתי לתועלת להרגיע הרוחות.
כאן אני חייב לפתוח סוגרים ולספר מה שראיתי בעיני לפני כמה שבועות הגיע איזה אדם למרן הראש"ל אחר התפילה עם כמה גבירים, והנ"ל עשה למרן שליט"א צרות גדולות בכמה עניינים, והייתי בטוח שהוא יזרוק אותו מכל המדרגות וימצא בעל חוב לפרוע את חובו...צריך לומר שזה נעשה ביוזמתו של מרן שליט"א.