• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מחאה על כבודו של מרן פוסק הדור שליט"א

אף אחד לא דיבר על זה ורק עכשיו אתה מתחיל עם זה ונותן במה לדברי בלע אלו,
לא נכון כלל, דובר על כך וזה כבר עלה בעבר.
ונפלת על הבן אדם הלא נכון! רבי @ישראל שליט"א לא חשוד בהבערת אש המחלוקת כלל, וכוונתו לשם שמים, וחוץ מזה שאיהו גופיה תלמיד חכם וגברא רבא, הוא גם בן של קדוש תלמיד חכם וצדיק יחיד ומיוחד עניו וצנוע בצורה פלאית.

רק תגידו לי מה לשם שמים לכתוב כזה דבר בפורום ????? כנראה להדליק אש המחלוקת היום זה נקרא לשם שמים !
אני דן אותך לכף זכות שהשפה העברית אינה שגורה בפיך.
כתבו דברי בלע
על כך הוא מחה, וכן, לשם שמים!
מותר לחלוק, אבל יש מינימום של צורה ושל כבוד איך כותבים.

אף אחד לא דיבר על זה ורק עכשיו אתה מתחיל עם זה ונותן במה לדברי בלע אלו, דבר שלא היינו יודעים אם לא היית כותב !
שאלו פעם את הרב שך למה הוא לא מגיב על מה שאמרו עליו
והוא ענה שעכשיו חלק שמעו מה אמרו וחלק לא
ואם הוא יענה (אפילו בלי לומר מה היה) כולם ירוצו לבדוק מה נאמר עליו.......

אבל תדעו קודם כל, עצם זה שהוא מעלה את זה זה עוד מזכיר לנו את הדברי בלע אלו, ונותן להם במה להתפרסם, דבר שלא היה קורא אם לא היה כותב, וזה גורם על ידו לפרסם יותר את הדברי בלע אלו ...

שמעתי שבחוברת "אור" תורה - שבט פ"ג, כתבו דברי בלע על מרן הראש"ל פאר דורינו שליט"א
מישהו שמע על כך?
תגיד לי רבי ישראל אתה רציני? אני מחיתי בתוקף וכמעט היקאתי דם מרוב צער כבר מלפני שבוע על הענין המביש הזה, ואתה עכשיו כאילו באת מהרי החושך שואל על זה. באמת?
תראה כאן

וכל הצדיקים שכאן המוכיחים בשער, אני דן אותכם לכף זכות שבאמת אתם תמימים גמורים על גבול השטיות במחילת כבודכם, וכפי שכתבתי בקישור הנ"ל יצאתי ידי חובתי ואין לי ענין להתעסק בזה יותר.

כבוד הרבנים שליט"א ושבוע טוב כשנצטרך למחות כולם ישמעו בכל ערוצי התקשורת וכך נעשה מחאה אבל מעל במה זו אנו (אני מעדיף בכל אופן ואני מאמין שגם אתם) לקרוא ולהתכתב על דברי תורה נפלאים ודיונים הלכתיים חבל ללכת אחר ההבל והשקר של אחרים תמשיכו לכתוב דברי תורה שהקב"ה שמח בהם יישר כח

צריך לומר שזה נעשה ביוזמתו של מרן שליט"א.
כאן אני חייב לפתוח סוגרים ולספר מה שראיתי בעיני לפני כמה שבועות הגיע איזה אדם למרן הראש"ל אחר התפילה עם כמה גבירים, והנ"ל עשה למרן שליט"א צרות גדולות בכמה עניינים, והייתי בטוח שהוא יזרוק אותו מכל המדרגות וימצא בעל חוב לפרוע את חובו...
אבל הפלא הוא שהרב קיבל אותו בסבר פנים יפות וכיבד אותו, כאילו לא אירע דבר..
אח"כ אמרתי למרן שליט"א חזק וברוך על השיעור היום בבוקר, הוא שאל אותי איזה שיעור?.. אמרתי לו השיעור במידות טובות שהיה היום בבוקר עם פלוני...
ודי בזה. ואשרינו שזכינו!

חזור
חלק עליון