שלא תצטרך לעורר ישנים, הקלדתי לך את זה באהבה רבה :)אין מלים. תודה רבה רבה
כבר שנים שאני מחפש את זה! אקשיב מחר אי"ה. שלא לעורר את הישנים...
רק אל תשכח לפסק את זה, כי כתבתי תוך כדי דיבורו של מרן זיע"א.אין מלים. תודה רבה רבה
כבר שנים שאני מחפש את זה! אקשיב מחר אי"ה. שלא לעורר את הישנים...
מורשת מרן זה משפחה גדולה, גם אתה הצטרפת עכשיו... הכל באהבה אחד לשני, והעיקר לשמר ולהנחיל לדורות הבאים את תורתו ומורשתו והנצחת זכרו של מרן רבינו הגדול רבנו עובדיה יוסף זיע"א. מרן הוא אבא שלנו, ואנחנו הבנים שלו. לגיטימי לגמרי לטרוח ולצאת מהכלים והגדרים אם מדובר באבא שלך...וואו, תקשיב, אתה מדהים!! אני בהלם שאתה ככה עושה למען מישהו שאתה אפילו לא מכיר...
ישלם ה' שכרך
אולי כך חושב כבודו, אבל יש כאן מיוחדים ביותר הרבה יותר ממני כדוגמת העומד בראש המנהל את כל המערכה ומנצח על המלאכה הרב @מורשת מרן שביודעו ומכירו קאמינא, וכן הרב @בנימין לוריא שלטוב הלב שלו אין סוף (ואני יודע מקרוב. ואני זכיתי לענות הפעם כי הרב לוריא כעת לא מחובר, אם היה מחובר תאמין לי הוא היה מקדים אותי ומביא לך את המקור המדויק וגם הקלדה, בדיוק כמו שעשיתי). ועוד הרב @פרי חדש והרב @מוישי ס"ט והרב @יצחק משען @יהודה בן דוד - משנת יוסף @יי"ש @ישיבישער של מרן @פשוט [הגם שאינו פשוט כלל וכלל, אבל ענווה נוהג בעצמו :)] ועוד רבים - רבים שלא יסולאו בפז, וכתבתי עכשיו רק על קצה המזלג מי שיצא שהוקלד לי במקלדת :)וואו, תקשיב, אתה מדהים!!
סיפור זה שנה פרקו הרב בן ציון מוצפי גם בספר שערי ציון חלק א, וגם בספר הגדה של פסח לספר בציון. ובעקבות שאמר לו כן אביו ר' סלמאן (אגב, יש לציין שמה שאמרת שלחן ערוך קטן, היה זה שלחן ערוך עם באר היטב). ומי שראה את מרן, זה היה חכם סלמאן, ולא רבי עזרא...