יוסף דהן Well-known member 21 מאי (5) 2023 #1 כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות?
כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 מאי (5) 2023 #2 יוסף דהן אמר: כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות? לחץ כדי להרחיב... קוראים לזה ABBYY. תחפש במתמחים טופ
יוסף דהן אמר: כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות? לחץ כדי להרחיב... קוראים לזה ABBYY. תחפש במתמחים טופ
א אברהם העברי Active member 21 מאי (5) 2023 #3 יוסף דהן אמר: כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות? לחץ כדי להרחיב... אפשר גם להעלות את הקובץ לגוגל דרייב, להמתין ואז לפתוח באמצעות גוגל דוקס המסמך וזה מביא את כל הטקסט שיש בתמונה כטקסט מפורק.
יוסף דהן אמר: כיצד אפשר לסרוק תמונה שיש לי במחשב עם כיתוב ברור לטקסט? יש תוכנה ABBYמשהו כזה האם אפשר לקבל קישור להורדה בעברית והוראות? לחץ כדי להרחיב... אפשר גם להעלות את הקובץ לגוגל דרייב, להמתין ואז לפתוח באמצעות גוגל דוקס המסמך וזה מביא את כל הטקסט שיש בתמונה כטקסט מפורק.