ירושלמי של מרן Active member 2 דצמבר (12) 2023 #1 היום בתחילת השיעור הזכיר מרן הראש"ל שליט"א את הפיגוע שקרה לצערנו ביום חמישי ואמר כי כל אחד ביציאתו מביתו יאמר פרק תהילים לשמירה שיחזור לשלום. נערך לאחרונה: 2 דצמבר (12) 2023
היום בתחילת השיעור הזכיר מרן הראש"ל שליט"א את הפיגוע שקרה לצערנו ביום חמישי ואמר כי כל אחד ביציאתו מביתו יאמר פרק תהילים לשמירה שיחזור לשלום.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 2 דצמבר (12) 2023 #2 ירושלמי של מרן אמר: היום בתחילת השיעור הזכיר מרן הראש"ל שליט"א את הפיגוע שקרה לצערנו ביום חמישי ואמר כי כל אחד ביציאתו מביתו יאמר פרק תהילים לשמירה. לחץ כדי להרחיב...
ירושלמי של מרן אמר: היום בתחילת השיעור הזכיר מרן הראש"ל שליט"א את הפיגוע שקרה לצערנו ביום חמישי ואמר כי כל אחד ביציאתו מביתו יאמר פרק תהילים לשמירה. לחץ כדי להרחיב...
ירושלמי של מרן Active member 2 דצמבר (12) 2023 #3 אגב יש את זה: בספר בן איש חי - הלכות שנה שניה - פרשת כי תבא [ג] כתב:"כשיצא מביתו יניח ידו על המזוזה ויאמר: 'ה' ישמור צאתי ובואי לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם, אל שדי יברך אותי ויתן לי רחמים'".
אגב יש את זה: בספר בן איש חי - הלכות שנה שניה - פרשת כי תבא [ג] כתב:"כשיצא מביתו יניח ידו על המזוזה ויאמר: 'ה' ישמור צאתי ובואי לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם, אל שדי יברך אותי ויתן לי רחמים'".
ל ללמוד התורה New member 2 דצמבר (12) 2023 #4 שיטת הזוהר שמיד כשיוצא לדרך (מפתח ביתו) אומר תפילת הדרך.
פ פשוט Well-known member 2 דצמבר (12) 2023 #5 ללמוד התורה אמר: שיטת הזוהר שמיד כשיוצא לדרך (מפתח ביתו) אומר תפילת הדרך. לחץ כדי להרחיב... היכן מקורו בזהר?
ללמוד התורה אמר: שיטת הזוהר שמיד כשיוצא לדרך (מפתח ביתו) אומר תפילת הדרך. לחץ כדי להרחיב... היכן מקורו בזהר?