Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature may not be available in some browsers.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
קריאתו של מרן הרב יצחק יוסף: "רבותיי, כולם תסייעו למורשת מרן, הם מחזיקים בדרכו האמיתית של מרן. הוא לא מקבל סיוע משום גורם, הכל מתרומות של האנשים. אתם לא יודעים כמה זה חשוב המרכז למורשת מרן. הוא מחדיר את ההלכה, את הדרך של מרן!"
מרן שליט"א בכמה הזדמנויות אמר בקולו כי אם יעצרו בחורי ישיבות נצא להפגין.
חבל על הדיונים,
ברור שמרן שליט"א ישתתף בעצרת ואף יורה כן לרבבות אלפי שומעי לקחו.
האם צריך להסיר את התפילין אחר הקדיש ולהתחיל מוסף מיד, או שיכול לקפל התפילין ורק אח"כ להתחיל מוסף.
כי ראיתי מקומות שכולם מקפלים את התפילין ולכאו' יש בזה סוג של הפסק, או שעדיף כך מאשר שיקפלו בחזרת הש"צ, וגם שיש בזיון לתפילין שמונחות כך ואינם בתוך הכיס.
אלעד: היום יום ראשון ו' תשרי. כנס ״איגוד רבני קהילות״ התקיים ע״י לשכת ראש העיר אלעד הרב יהודה בוטבול, בהשתתפות מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א ועשרות רבני קהילות.
סימן תקצ סעיף ד ...יש אומרים שאין צריך לעשותם בנשימה אחת וי"א שצריך לעשותם בנשימה אחת וירא שמים יצא ידי כולם ובתקיעות דמיושב יעשה בנשימה אחת ובתקיעות דמועמד יעשה בשתי נשימות.