• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

    בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

    כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

    הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

    אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

    ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

    חזקו ואמצו!

תוכן לאחרונה על ידי ע.א

  1. ע

    הספר שיענה לך על כל שאלה בהלכות נדה בצורה קצרה ומסודרת

    ממש נפלא ביותר, יישר כח. מה מחירו ?
  2. ע

    בע"ה ב"ה עלונים לפרשת ויקהל פרה.

    יישר כח. יש יערות דבש ?
  3. ע

    בע"ה ב"ה עלונים לפרשת חיי שרה.

    אפשר יערות דבש ?
  4. ע

    עלונים פרשת לך לך

    יש יערות דבש ??
  5. ע

    בעל חי לסוכה

    ובנתיבות ההלכה מא' עמ' 386 נשאל הגרח"ק האם מותר להכניס גוי לסוכה ? וענה כשם שאסור להכניס כלב ודבר מאוס. אבל לצורך מותר. וכן פסק מקראי קדש הררי עמ' תרלא'
  6. ע

    בע"ה ב"ה עלונים לפרשת נצבים וילך.

    אפשר יערות דבש ?
  7. ע

    בע''ה ב''ה עלונים לפרשת מטות מסעי.

    יש יערות דבש ?
  8. ע

    בע''ה ב''ה עלונים לפרשת חוקת.

    יישר כח על העלונים. אפשר יערות דבש בבקשה ?
  9. ע

    בע''ה ב''ה עלונים לפרשת בחוקותי.

    יש יערות דבש ?
  10. ע

    בע''ה ב''ה עלונים לפרשת צו פרה.

    יערות דבש אם אפשר בבקשה. ובהזדמנות זאת אודה על כל העלונים כל שבוע...
  11. ע

    בע''ה ב''ה עלונים לפרשת כי תשא.

    אם אפשר יערות דבש , תודה
חזור
חלק עליון