נשגב מבינתי.נהג עם רכב.
בשביל כמה עשרות מטרים לעזרא הסופר/סקווירא/טוויג/רשב"ם צריך רכב?
עוד יבואו ימים שיכתבו בעיתונים: רב פלוני הלך, רב פלוני ישב, רב פלוני עמד וכעזה"ד.
נשגב מבינתי.נהג עם רכב.
יכול להיות,נשגב מבינתי.
בשביל כמה עשרות מטרים לעזרא הסופר/סקווירא/טוויג/רשב"ם צריך רכב?
עוד יבואו ימים שיכתבו בעיתונים: רב פלוני הלך, רב פלוני ישב, רב פלוני עמד וכעזה"ד.
ב"ה אין לי מושג מה זה השטיבלאך הזה.(זופניק, לייבלה, קיפקעס ואיצקוביץ'),
שרב פלוני הלך ברגליו לבית הכנסת זה "מנוייעס"?זו הנישה.
לפרסם כל דבר כזה שמנוייעס
צדיק צא מהריבוע.ב"ה אין לי מושג מה זה השטיבלאך הזה.
שרב פלוני הלך ברגליו לבית הכנסת זה "מנוייעס"?
שו הדא?אבל צריך להבין את עיקרם של המדורים הללו (זופניק, לייבלה, קיפקעס ואיצקוביץ'),
במקרה הזה עדיף שלא.צדיק צא מהריבוע.
למה ריבוע כל מי שיש לו במחשב נטפרי לא יכול לראות את כל אתרי הרכילות הנ"ל שאין רוח חכמים נוחה מהםצדיק צא מהריבוע.
למה ריבוע כל מי שיש לו במחשב נטפרי לא יכול לראות את כל אתרי הרכילות הנ"ל שאין רוח חכמים נוחה מהם
אכן אשאר בריבוע כהמלצתך.דבר ראשון, אין לו בעיה שישאר בריבוע,
שעושים את מה? שמנייעסין על רב פלוני שהלך ברגליו ללא מלווים?! שיהיה להם לבריאות.רק שיבין שיש עולם ואכן יש כאלו שעושים את זה.
רוח חכמים נוחה גם נוחה, שיצעד לכל מקום שליבו חפץ עם מלווה או משב"ק, או בלי, איך שיחפוץ.וסתם ברעיון למה רוח חכמים לא נוחה מזה שרבי יהודה כהן צועד ברחוב ירושלים, ללא מלוה או משב"ק?
לא רציתי להכשיר, בסה"כ השבתי על הטענה:אני לא מבין אתה רוצה להכשיר את השרץ כאתר כיכר השבת וכדומה אם אתה חושב שזה זיכוי הרבים וזה מוסיף יראת שמים שיערב לך אני לא חושב שזה מתאים כלל לבני תורה
ואמרתי כי גם בסוף יש גישה, גם באתרים שמאושרים ע"י חכמים. וגם במקומות שפתוחים ע"י נטפרי ולאו בהכרח מאושרים ע"י חכמים.כל מי שיש לו במחשב נטפרי לא יכול לראות את כל אתרי הרכילות הנ"ל שאין רוח חכמים נוחה מהם
שאני חושב שזה זיכוי הרבים וזה מוסיף יראת שמים או שאני חושב שזה מתאים לבני תורה
עכשיו ראיתי את התמונה
עד עכשיו לא ראיתי שיש עוגות שם... חחחעכשיו ראיתי את התמונה
הגישו לכל רב עוגה שלימה? מי אוכל כ"כ הרבה....
היכן זה היה?
שלחו במייל.היכן זה היה?
אכן.כאחד האדם | משמח הלבבות הגר"ל גלזר יושב בקהל בעצרת התעוררות בבני ברק.
היכן זה היה?
איזו ענווה זה מסמל?חבר מועצת חכמי התורה הגאון רבי שלמה מחפוד שליט״א ראש בד״ץ ״יורה דעה״ ישב סנדק הבוקר בברית לנינו, נכדם של בתו וחתנו הגדול הרה״ג רבי מאיר מוגרבי שליט״א ראש הישיבה הגדולה ״כנסת ישראל אשדוד״. בתפקיד המוהל היה נכדו ויד ימינו של הגר״ש מחפוד, הרב יוסף דוד מוגרבי שממשיך במסורת מלאכת המילה על ברכי הסב הגדול (ידיעות בני ברק).
הצג קובץ מצורף 24418
איזו ענווה זה מסמל?