תמונות של גדולי הדור שליט"א ברוב ענותנותם

לא יודע פשוט אין כאן אשכול תיעודים מגדולי ישראל הספרדים, חברי המועצת. כמו שצריך וראוי. (כי כל פעם המנהלים רואים שחברי הפורום סוטים מהנושא ומתחילים להתפלסף בנושאים אסורים). אז זה המקום היחיד להביא תמונות של רבותינו שליט"א...
אם אקים משהו מסודר, באישור ההנהלה אולי יהיה יותר טוב...​
אדרבה, קריינא דאיגרתא איהו ליהוי פרוונקא.

מה זה גדול הרב גלזר בקי בכל הש"ס ובכל חלקי השו"ע פעם למדת תשובה שלו בהלכה?
מה פתאום, לא דיברתי על הרב גלזר, אני נהנה להקשיב לשיעורים שלו [בעיקר בגלל הבדיחות אך גם-] בגלל הבקיאות שלו בש"ס. אני אוהב את הקטע שהוא אומר בגמ' בסוכה ואז מכה באצבע צרידה ומשמיע קול מפיו ואומר דף נ...

בשביל הרב מחפוד זה דרך החיים ללכת לבנק!
לקנות במכולת וכדומה
אשרינו שכזה עניו שרוי בדורינו. לא יאומן. דומני שהוא יחיד מסוגו בעניינים אלו. גם אני הצעיר זכיתי לראות את פניו כמה פעמים קונה ירקות כאחד האדם.

בשביל הרב מחפוד זה דרך החיים ללכת לבנק!
לקנות במכולת וכדומה
ללכת לחנות ספרים באמת מדהים חבר מועצת חכמי התורה ומתנהג יותר בפשטות מהמשבק"י של רבנים מאברך כולל וכד'

הצג קובץ מצורף 25964

"וענוותך תרבני": הגאון הגדול רבינו שלמה מחפוד שליט"א חבר מועצת חכמי התורה נצפה עורך בעצמו את הקניות לכבוד ראש השנה. (דרך המלך)
צילום: אשר מדמון
דבר אחד מפליא אותי
אני הקטן לא עשיתי השנה קניות מחמת קוצר הזמן.
אלא הרבנית תליט"א
וכאן הרב למרות העיסוק הרב
שאלות ועצות לחיים.
וגם באיזה פשטות.

הצג קובץ מצורף 25964

"וענוותך תרבני": הגאון הגדול רבינו שלמה מחפוד שליט"א חבר מועצת חכמי התורה נצפה עורך בעצמו את הקניות לכבוד ראש השנה. (דרך המלך)
צילום: אשר מדמון
לא מגיב למי שהעלה אבל בכללי
די, חפרתם!!

הרב כמו כל הרבנים בטוח לא אובהים את זה...
פעם אמרו לחפץ חיים כי הבחורים ממש מתפעלים מהענווה שלו, וכו' וכו'... אמר להם עכשיו אתם מכניסים בי גאווה ;)

חזור
חלק עליון