לגבי הגאון רבי ערן חבה, מדובר בת"ח שהדור לא מכיר רמות כאלוהרה''ג ערן חיבה ת''ח עצום בקנה מידה מפחיד ראש כולל יערפו טל
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
לגבי הגאון רבי ערן חבה, מדובר בת"ח שהדור לא מכיר רמות כאלוהרה''ג ערן חיבה ת''ח עצום בקנה מידה מפחיד ראש כולל יערפו טל
ישנו רב שכולכם מכירים שברכותיו ממש עושות רושם [מנסיון] ה'ה הרב הגאון רבי יצחק כהן רב שכונת שמואל הנביאזה מה שאומרים, ובנתיים כל שני וחמישי מספרים מופתים מכל הצדיקים [יעויין לדוגמא קטנה בעלון 'עקבתא דמשיחא'].
ידוע הענין.ישנו רב שכולכם מכירים שברכותיו ממש עושות רושם [מנסיון] ה'ה הרב הגאון רבי יצחק כהן רב שכונת שמואל הנביא
אבי מורי שליט"א שומע ממנו שיעורים רבות בשנים, וממש משתומם מעוצמתו בקיאותו עמקותו ובעיקר ענוותנותו.
עכשיו הספקתי לפתוח שיעור אחד שלו בקול הלשון וממש התרשמתי מאותם דברים שאביך שליט"א התרשם (בקיאות עצומה, עמקות נפלאה וענוה גדולה)אבי מורי שליט"א שומע ממנו שיעורים רבות בשנים, וממש משתומם מעוצמתו בקיאותו עמקותו ובעיקר ענוותנותו.
מצטרף, אני שומע את הרב בלבבי כמה שנים וקורא בספריו ומעולם לא שמעתי דבר כזה, הוא עשה חידוש בדור בכל תורת הנפש הכל עם יסודות איתנים דבר שמעולם לא היה .עכשיו הספקתי לפתוח שיעור אחד שלו בקול הלשון וממש התרשמתי מאותם דברים שאביך שליט"א התרשם (בקיאות עצומה, עמקות נפלאה וענוה גדולה)
יש שיעורים שבסוף שואלים אותו שאלות, והרב הנ"ל עונה בצורה מעוררת השתאות
קול הלשון יכולים לדעת כמה מאזינים יש.יכול להיות
נראה לי הרבנים לא מודעים שיש אלפי מאיזינים שם
יש לו 10 שנים ישיבה עם 100 בחורים כל מחזור ולא שמענו שמו?!יש אחד מנתיבות הרב שלמה סעדון משהו פלאי יש לו למעלה מ1,000 בוגרים של ישיבתו והוא בן 30 ומשהו
15 שנה הוא ראש ישיבה ועוד שנתיים לפני כן משגיח (הוא בן 38) יש לו בכל שנה 40 בערך זה 600 ועוד תלמידים מבחוץ מקהילתו וכו'יש לו 10 שנים ישיבה עם 100 בחורים כל מחזור ולא שמענו שמו?!
יש לו למעלה מ1,000 בוגרים
מודה במקצת חייב שבועהיש לו בכל שנה 40 בערך זה 600 ועוד תלמידים מבחוץ מקהילתו וכו'
אך הוא דווקא ידוע מאוד בציבור האברכים והת"ח..ישנו ת"ח עילוי גדול שיושב בישיבת מיר וידוע שבכל מקום בש"ס אפשר לדבר איתו שמו הרב יחזקאל כהן (ר' חצקל) אני אישית דיברתי איתו כמה פעמים ונשתוממתי מירידתו לעומק הענינים במהירות, מסתובב בישיבה כאחד האברכים
פלא עצום..ובנו הרב מנשה אביעזרי שליט"א
עד לפני תקופה לא הכרתי אותו, ובבין הזמנים האחרון יצא לי לשמוע ממנו שיעור, נהניתי ממש.פלא עצום..
לא מכיר הרבה ראשי ישיבות כולל בציבור הליטאי בסדר גודל של ת"ח כמוהו.
מוישה גרויס הידוע?יש אברך משה גרוס בגיל עשרים בקיא בבלי וירושלמי גר בירושלים
לא מבין מי זהמוישה גרויס הידוע?