• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מישהו שלח לי...

מישהו שלח לי וז"ל "
לכבוד ידי"נ וכו'
ברוצנינו להקים קהילה חרדית בשכונות הר חומה לאברכים וכו' ע"פ פסקי מרן זצ"ל אם את יודע למי עלינו לפנות אשמח שתעדכנני ועוד אם יש דברים מסויימים שאפשר לעשות אשמח שתעזור לי וכן מדובר במקום מבנה גני ילדים מוענות וכו' או במתנ"ס הקהילתי אם תדע למי לפנות תעדכנני ותע"ב בברכת התורה וכו'

למה לא לעבוד בשיתוף פעולה
לצערנו, אצל הספרדים זה רעה חולה, בסביבה שלי ברדיוס של חצי קילומטר יש 5 קהילות שמנסות להתרומם, כולם בני תורה, אבל בדרגות שונות... אין סיכוי שיתאחדו, בינתיים כולם בקרוונים מחסנים או גני ילדים, והאשכנזים בנו בית הכנסת מכובד של כמה בתי תפילה, מניינים אחד אחרי השני, וביום יום 70% שם ספרדים, ובתי כנסת שלנו מגרדים מנין.

למה לא לעבוד בשיתוף פעולה עם הרב עמרמי? יש לו את כל הבסיס, ומסתמא ישמח לסייע לקהילה של אברכים חדשה
אני אסביר לך הרב עמרמי אין לו קשר כלל לאזור שלהם בהר חומה באזור שהוא נמצא אין כ"כ הרבה בני תורה
באזור שם יש לפחות 40 משפחות של בני תורה ורוצים לפתוח קהילה חרדית נורמלית עכשיו שמעתי שיש שם מעון ילדים של שס זה יעזור?

חזור
חלק עליון