יש באוצר החכמה.האם יש למשהו את ספרי מרן זצ"ל בPDF?
ביקשו כבר כאן.וגם אם יש למשהו טבלא להפסקת דברים שבקדושה כמו שנמצא בסוף הסדור חזון עובדיה?
אין לי...יש באוצר החכמה.
אין לי...
כן?זה גם ע"פ מרן זצ"ל ובח"ל מרן שליט"א?
ושם אין דף המקורות
מה שהובא שם זה לא ע"פ מרן.זה גם ע"פ מרן זצ"ל ובח"ל מרן שליט"א?
ושם אין דף המקורות
אתה בטוח שזה מותר?!מי שמעונין, יש לי אוצרות התורה, ומשם אני יכול להוריד את כל הסט יבי''א - לא מעודכן לשנים האחרונות, ולהעביר במייל.
בד"כ במקומות ציבוריים זה ע"מ שיורידו.אתה בטוח שזה מותר?!
יש כבר בפרוייקט השו"ת (גם יחו"ד), א"צ לטרוח.מי שמעונין, יש לי אוצרות התורה, ומשם אני יכול להוריד את כל הסט יבי''א - לא מעודכן לשנים האחרונות, ולהעביר במייל.
אם תרצו יש לי אפשרות לעשות המרה לטקסט, כך שתהיה אפשרות גם לסמן ולהעתיק וכו' זה יקח קצת זמן, אבל ניתן.
איך עושים את זה, יש תוכנה מסוימת?מי שמעונין, יש לי אוצרות התורה, ומשם אני יכול להוריד את כל הסט יבי''א - לא מעודכן לשנים האחרונות, ולהעביר במייל.
אם תרצו יש לי אפשרות לעשות המרה לטקסט, כך שתהיה אפשרות גם לסמן ולהעתיק וכו' זה יקח קצת זמן, אבל ניתן.
וגם אם יש למשהו טבלא להפסקת דברים שבקדושה כמו שנמצא בסוף הסדור חזון עובדיה?
אפשר להדפיס או פידיאף כל פעם עמ' אחדבאוצר החכמה.
זה מיוחד למי שרכש חבילה של מאור ישראל.
וא"א להדפיס
זה לא 'שיבוש', אלא כך הוא לבקשת מכון מאור ישראל, כדי שלא יעבירו את זה יותר מידאי וכדומה.באוצר החכמה הם עשו שיבוש שלא יוכלו להוריד בשום דרך
לזה הוא התכוון.זה לא 'שיבוש', אלא כך הוא לבקשת מכון מאור ישראל, כדי שלא יעבירו את זה יותר מידאי וכדומה.
אם תצטרך עמוד מסוים תוכל לבקשהאם יש למשהו את ספרי מרן זצ"ל בPDF?
ייש"כ זה בעצם עוקף את כל ההגבלות של אוצה"ח שעשו על חבילת מאור ישראל וכו' השאלה אם זה מותר...למי שיש ווינדוס 11
יכול להמיר תמונה לטקסט בקלות יותר טוב מאוצה'ח שמשמיטה פיסוק
בין כפתורי החצים לכפתור של לחתוך תמונה יש מרובע עם שורות
הצג קובץ מצורף 28195