• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מחאה נמרצת: בזיון תלמידי חכמים על ידי שר בתנועת ש"ס

אוי לדור שכך עלתה בימיו, ששר בכיר בתנועת ש"ס 'מצייץ' כנגד מרן הראשון לציון שליט"א.
עלינו לדורש, פיטורין עכשיו. הצג קובץ מצורף 29055
לכאורה זה לא מהיום כי כתוב "שר הפנים והבריאות" וכעת הוא רק שר הפנים.
אבל אם זה מהיום אוי לו ואבוי לנשמתו האומללה.

המחאה ככל שתהיה איננה נועדה לאוזניהם של הרשעים הללו.

מי שכותב דברי בלע כאלו אינו יכול להאזין למחאות מהסוג הזה, אין לו את העדינות ודקות הדעת כדי להבין על מה יצא הקצף.

המחאה נועדה עבורינו, בני התורה, שבוודאי הוא שככל שאנו שומעים את דברי הבלע הללו, הרגש לכבודם של גדולי ישראל שליט"א נשחק,

ולא שאני חושד בתלמידי חכמים שתורתם אומנותם שכבוד גדולי ישראל יקר בעיניהם מזהב ומפז, אבל אי שם בעמקי המוח, בתת מודע, קיים לו יצר זקן וכסיל, שמנקר ומנקר, ולא חדל מלנסות להמעיט מכוחם ועוצמתם של מאורי האומה!

זאת ועוד, צא ולמד ממה שגדולי ישראל רבים היו מונעים עצמם מלראות חילולי השבת, והרי זאת בוודאי שאין להם לחשוש שכבודה של השבת ייפגע, כי הלא הם יראי ה' ויראי חטא, אולם גם הם ידעו שעלינו לשמור את עצמינו מראות כל דבר רע. על כן עלינו להוקיע ולזעוק מרה, אוי לנו שכך עלתה בימינו!!!

מלבד זאת, צעירי הצאן, בנינו ובנותינו, שכל הימים אנחנו מחנכים אותם על ברכי גדולת ועוצם הנהגתם של גדולי ישראל, מה נאמר כשהם ייראו את דברי הבלע כגון אלו, ואנחנו מחרישים ?!?!

יש לשס נסיון מר עם בוגרי ישיבת... כולם יודעים שאין מקומו בשס אלא שמעדיפים לחכות לסיום הקדנציה.
לא פעם דיבר נגד לומדי התורה.
בעבר פורסם שהוא עצמו אינו מתכוון להמשיך בפוליטיקה (יתכן שמשום כך הוא מרשה לעצמו)

יש לשס נסיון מר עם בוגרי ישיבת... כולם יודעים שאין מקומו בשס אלא שמעדיפים לחכות לסיום הקדנציה.
לא פעם דיבר נגד לומדי התורה.
למה מחכים ???
לפחות שיעיפו אותו לכל הרוחות מלהיות "שר" למה הוא נשאר שר
בושה וחרפה
אני מכיר ללא גוזמה מאות אברכים שאומרים שלא יצביעו יותר ש"ס בגלל כל העסקנים הרשעים כעין אלו שמדברים על ת"ח ולומדי התורה
ועכשיו הגדיל לעשות חצוף מחוצף זה שמעביר ביקורת על מרן שליט"א

למה מחכים ???
לפחות שיעיפו אותו לכל הרוחות מלהיות "שר" למה הוא נשאר שר
בושה וחרפה
אני מכיר ללא גוזמה מאות אברכים שאומרים שלא יצביעו יותר ש"ס בגלל כל העסקנים הרשעים כעין אלו שמדברים על ת"ח ולומדי התורה
ועכשיו הגדיל לעשות חצוף מחוצף זה שמעביר ביקורת על מרן שליט"א
אני לצערי אחד מהם...
אם אף אחד בש"ס לא מוחה על כבודו של מרן. אז למה זו מפלגת ש"ס של מרן??!!

חזור
חלק עליון