• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מחאה נמרצת: דברי הבלע של ח"כ מהליכוד לחקור את מרן שליט"א

המחאות ממשיכים
תמלאו את הפה שלכם במי ביוב יותא כדאי:

לשכת ראש הממשלה:

האמירה של הרב הראשי לשעבר יצחק יוסף פסולה וראויה לכל גינוי.

לא נקבל גילויי סרבנות מכל צד שהוא.

יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן, הגיב בחשבון ה-X שלו על האמירה של הרב יצחק יוסף:

״הקריאות החוזרות והנשנות של הרב יצחק יוסף נגד גיוס לצה״ל מקוממות ובלתי חוקיות. התבטאויות כמו לזרוק צווי גיוס לאסלה, או האמירה שגם לבטלנים אסור ללכת לצבא, זאת המרדה ופגיעה קשה באחדות העם והחוסן הלאומי.

‏אני קורא לראשי ש״ס לגנות ולהתנער מדבריו של הרב יצחק יוסף.״

גורמים במפלגות החרדיות מנסים להסביר את דברי הרב יצחק יוסף:

דבריו של הרב יצחק יוסף נאמרו בעקבות קמפיין אגרסיבי שנערך בימים האחרונים, הטוען כי 5,000 המתגייסים בשנה, שעליהם החרדים כביכול מסכימים, יגיעו מקרב הבחורים החלשים ״הבטלנים״ בציבור הספרדי ולא מקרב “הבטלנים” מהישיבות האשכנזיות.

אז זה באמת מהיום?

אני חושב שהמחאה האדירה מגיעה לכל אלו שחושבים שהסכלים האלו [משה ארבל, ביבי נתניהו, עיוות ליברמן, סעדה וכדו'] הם אלו שפוגעים במרן.
את מי הם מעניינים, אנשים שבאו לעולם כדי למלאות את תאוותם לשלוט באנשים אחרים ומרגישים בזה גדולה, הרי הבחורים והאברכים של גור שנבחנו אצל מרן שבוע שעבר הרבה יותר נחשבים מהם גם בשמים וגם בארץ, שיתנצלו או שלא יתנצלו הם יכולים להמשיך לצייץ, לכתוב, להגיד לצעוק, כולם יודעים שמרן לא ישאל את ארבל האם להיזהר בדבריו ומה לומר ומה לא, והם יכולים להמשיך לצווח, גם אם גולדקנופף יגיד שהוא חושב שצריך להתגייס, אף בחור שפוי שעובד/אינו עובד לא ילך לשם בגללו, אנחנו נשמעים רק לגדולי הדור ולא לצווחותיהם של מסכנים המנסים לשלוט ולא מצליחים.
ההבדל הוא אולי שאם גולדקנופף יגיד כזה דבר, לפני שיספיק לחשוב כבר יטוס וימצאו לו מחליף שעושה את תפקידו נאמנה, ולא עובר על דעתו ברגע שמגיע לכסא...

יש עוד כמה ציטוטים נוראים
ואני חושש לעלותם כי זה זלזול מעמיק במרן גאון עוזנו שליט"א.
מחילה מכבודו, אבל כל התבטאות כזו היא עוד יהלום לכתרו המזהיר של מרן פאה"ד שליט"א. כל התקוממות נוספת מצד הטומאה, מראה את עומק צד הקדושה, מראה איך שדבריו הנכוחים של מרן שליט"א הצליחו לעורר כלבים מרבצם.
אשרינו שזכינו למרן כזה, שלא חת ולא נרתע מלהשמיע את דעתו - דעת התורה וההשקפה המסורה לנו מדור לדור. ואומר את האמת הפשוטה והחד משמעית, ללא שום פחד מכוחות אופל הן במחוץ והן מבפנים.

חזור
חלק עליון