זולדן
Active member
ציטוט ממה שכתבת ששם יש תשובה לזה.מה שציטט בהודעה הזו:
ציטוט ממה שכתבת ששם יש תשובה לזה.מה שציטט בהודעה הזו:
כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.ציטוט ממה שכתבת ששם יש תשובה לזה.
היה שלום...במחילה, אבל בדיוק כעת אני צריך לצאת.
בעז"ה אחזור היום יותר מאוחר.
זה ענייני?מקווה שעד אז השרשור לא יעבור כל מיני מינפולציות...
או להחזיר השרשור למטרתו המקורית, ללא סטיות לנושאים אחרים.מורשת מרן מכיון שיש בפורום הזה אנשים שמכבדים את עצמם לעניות דעתי כי רבה יש למחוק או לנעול את האשכול הזה על כל התוכן הלא מכבד שבו מי שמעונין בדרך אחרת שיפנה לו למחוזותיו ולא יעשה כאן במחוזתינו.
הפורום נועד לעסוק בצורה מכובדת במורשתם של גאוני ופארי הדור ולא לשמש איזה במה למשועממים.
תודה לכם על הפורום הנפלא הלזה ועל כל התועלת שהוא מביא למי שבאמת מבין את תכליתו.
בעצם הודעתך אתה מכפיש את הצד השני שלא בדיוק יש לו במה כאן, לכל היותר תכתוב שלא הגיעו להסכמות וזהו.ה. לגבי שבוע שעבר, לא הגבנו עד עכשיו, לא רצינו להוציא את הדברים החוצה מפני חשש לחילול ה' גדול יותר ממה שהיה. ואכתוב מה שאפשר לכתוב, עם מוגבלויות מסוימות: למרות שהיה מה שהיה מרן הראש"ל הכין דרשה למעמד, אני אישית הקלדתי לו כמה דברים שביקש לצורך כך, היה מה שהיה ולא הגיע, למרות שהגורמים היו מודעים שזה חילול ה' ושזה אמור להיות קרע - ובכ"ז עשו מה שעשו. לא הכל חלק כמו שחושבים בציבור, יש דברים מאחורי הקלעים שלא יצאו החוצה. ב"ה תלמידיו של מרן שליט"א בעלי יראת שמים וחוששים לחילול ה', וסותמים את פיהם מים למרות הכפשות והנאצות שמקבלים (כמו שאני אישית מקבל), והכל כדי למנוע חילול ה' גדול יותר. רק תדעו שלאחר אותו מעמד הגיעו 2 אנשים מפורסמים מאוד בציבור (איני כותב את שמם מפני שאיני יודע מה רצונם), וביקשו ממרן שליט"א שיברך אותם לאחר הביזיונות שקיבל, והביאו עוד רשימת שמות לברכה. לא פרסמתי זאת עד עכשיו, עד שקיבלתי היתר ממו"צ חשוב על הנוסח הנ"ל.
הנה,
זה הגיע,
סתימת פיות!!!
מוחקים "מרן" להרבה מהגדולים,
שלא יאיים ח"ו על מרן רבי יצחק...
בקיצור הבחור משועמםאבל היד הקשה לא פועלת באותה רמה...
יפה מאוד.@זולדן בזכותך כולם מבינים את הצורך הנואש בניטור ההודעות ומחיקתן ו/או חסימת המשתמש.
ולגופם של דברים, על איזה חסימת פיות אתה מדבר? כאן זה פורום לדרכו של מרן שליט"א, אם אתה מעונין פתח לך פורום על כל מי שאתה רוצה, ותכתוב מה שאתה רוצה, מכאן ועד להאשים את הפורום שתקנותיו ברורות. ואגב אם אתה משועמם אתה יכול להעמיק את מוחך בתורת מרן שליט"א, כמה שתלמד לא תסיים.
הבהרה: אין בדברים הנ"ל שום הצדקה כמובן לפגיעה באי מי מחכמי וגדולי התורה שליט"א וזצ"ל
יישר כח הרב מורשת מרן.אענה לגופו של עניין, בלי התייחסות לצורת הכתיבה.
א. אכן, ישנם כמה משתמשים (כמה עשרות בודדים שלא עוברים את הספירה ביד השניה) שהוצאו מהפורום, בעקבות קינטור ומלחמה, ולא בגלל ששאלו שאלות מסויימות. יעידו על כך אלפי המשתמשים שאין לנו כל בעיה עם שאלות לגופו של עניין, אא"כ באים לקנטר. וכן לא יעשה. מתוך אותם עשרות נמחקו כמה אינשי דלא מעלי שניסו להפיל משתמשים בפח דרך הודעות פרטיות וכדו', וכן אנשים שהספימו את הפורום בלי קשר להנ"ל.
ב. בפרט בשנה האחרונה, היו שרשמו בפורום במטרה לקדם אנג'נדות הנוגדות את השקפתם של רבותינו שליט"א וזיע"א, בשם "חופש הכתיבה" ואי סתימת פיות. בהתחלה נהגנו ביד רכה, אח"כ לא הותירו לנו ברירה.
ג. ידוע לכל שיש כמה זרמים בציבור שלנו, כל אחד מושך לצד אחד, ידוע לכולם באיזה צד אנחנו, ועל כן ברגע שמושכים לצד האחר, ברור שכאן זה לא המקום. זה כתוב בתקנון. בהתחלה הם כתבו במפורש נגד, ובחודשים האחרונים התחכמו והתחפשו לבעלי אג'נדות אחרות, וניסו בכח להשפיע, ואח"כ טוענים לסתימת פיות.
ד. הדבר החשוב ביותר: לא דוחים משתמש סתם כך, נוהגים ממש בארך אפיים, ויעידו על כך כמה מהחברים כאן שלא מבינים איך אנחנו לא משעים משתמשים מסויימים, ואף כועסים עלינו. זאת אומרת, אחד שנחסם - עבר כל גבול.
ה. לגבי שבוע שעבר, לא הגבנו עד עכשיו, לא רצינו להוציא את הדברים החוצה מפני חשש לחילול ה' גדול יותר ממה שהיה. ואכתוב מה שאפשר לכתוב, עם מוגבלויות מסוימות: למרות שהיה מה שהיה מרן הראש"ל הכין דרשה למעמד, אני אישית הקלדתי לו כמה דברים שביקש לצורך כך, היה מה שהיה ולא הגיע, למרות שהגורמים היו מודעים שזה חילול ה' ושזה אמור להיות קרע - ובכ"ז עשו מה שעשו. לא הכל חלק כמו שחושבים בציבור, יש דברים מאחורי הקלעים שלא יצאו החוצה. ב"ה תלמידיו של מרן שליט"א בעלי יראת שמים וחוששים לחילול ה', וסותמים את פיהם מים למרות הכפשות והנאצות שמקבלים (כמו שאני אישית מקבל), והכל כדי למנוע חילול ה' גדול יותר. רק תדעו שלאחר אותו מעמד הגיעו 2 אנשים מפורסמים מאוד בציבור (איני כותב את שמם מפני שאיני יודע מה רצונם), וביקשו ממרן שליט"א שיברך אותם לאחר הביזיונות שקיבל, והביאו עוד רשימת שמות לברכה. לא פרסמתי זאת עד עכשיו, עד שקיבלתי היתר ממו"צ חשוב על הנוסח הנ"ל.
וכאן המקום לעורר, שזה שלא מבינים גדול מסוים, אין זה מתיר לבזות אותו, כאמור, יש דברים מאחורי הקלעים וכל השומע היה מצדיק, ורק מפני שחוששים מחילול ה' יותר גדול לא מפרסמים את הכל. וכל המהרהר אחר רבו כמהרהר אחר השכינה. לך נא ראה מה שכתב הגר"ח פלאג'י ברוח חיים שדיבורים כאלו עלולים לגרום למגיפה ח"ו.
אולי בכ"א נשמע על קצה המזלג?לגבי מש"כ באות ה, יישר כח שלא פירט כ"כ, וכתב בצורה עניינית. שמעתי ממרן הראשון לציון את הסיפור במלואו והוא עצוב מאוד. בימים האחרונים אנחנו מקבלים הרבה הכפשות כנגד מרן שליט"א, אך כשאדם שותק ומעביר על מידותיו לעולם הוא לא יפסיד. וכך מרן הראש"ל שבענוותנותו מקבל את הבזיונות השקריים. ואכמ"ל.
אני כל כך מעריץ את הגדלות של הרב @מורשת מרן שליט"א כמה יר"ש, מידות, אישיות, ואכפתיות מההלכה ("לא פרסמתי עד עכשיו עד שקיבלתי היתר ממו"צ"..) זכה הרב מורשת מרן שליט"א לקירבתו למרן שליט"א וזכה מרן שליט"א בכאלו תלמידים.אענה לגופו של עניין, בלי התייחסות לצורת הכתיבה.
א. אכן, ישנם כמה משתמשים (כמה עשרות בודדים שלא עוברים את הספירה ביד השניה) שהוצאו מהפורום, בעקבות קינטור ומלחמה, ולא בגלל ששאלו שאלות מסויימות. יעידו על כך אלפי המשתמשים שאין לנו כל בעיה עם שאלות לגופו של עניין, אא"כ באים לקנטר. וכן לא יעשה. מתוך אותם עשרות נמחקו כמה אינשי דלא מעלי שניסו להפיל משתמשים בפח דרך הודעות פרטיות וכדו', וכן אנשים שהספימו את הפורום בלי קשר להנ"ל.
ב. בפרט בשנה האחרונה, היו שרשמו בפורום במטרה לקדם אנג'נדות הנוגדות את השקפתם של רבותינו שליט"א וזיע"א, בשם "חופש הכתיבה" ואי סתימת פיות. בהתחלה נהגנו ביד רכה, אח"כ לא הותירו לנו ברירה.
ג. ידוע לכל שיש כמה זרמים בציבור שלנו, כל אחד מושך לצד אחד, ידוע לכולם באיזה צד אנחנו, ועל כן ברגע שמושכים לצד האחר, ברור שכאן זה לא המקום. זה כתוב בתקנון. בהתחלה הם כתבו במפורש נגד, ובחודשים האחרונים התחכמו והתחפשו לבעלי אג'נדות אחרות, וניסו בכח להשפיע, ואח"כ טוענים לסתימת פיות.
ד. הדבר החשוב ביותר: לא דוחים משתמש סתם כך, נוהגים ממש בארך אפיים, ויעידו על כך כמה מהחברים כאן שלא מבינים איך אנחנו לא משעים משתמשים מסויימים, ואף כועסים עלינו. זאת אומרת, אחד שנחסם - עבר כל גבול.
ה. לגבי שבוע שעבר, לא הגבנו עד עכשיו, לא רצינו להוציא את הדברים החוצה מפני חשש לחילול ה' גדול יותר ממה שהיה. ואכתוב מה שאפשר לכתוב, עם מוגבלויות מסוימות: למרות שהיה מה שהיה מרן הראש"ל הכין דרשה למעמד, אני אישית הקלדתי לו כמה דברים שביקש לצורך כך, היה מה שהיה ולא הגיע, למרות שהגורמים היו מודעים שזה חילול ה' ושזה אמור להיות קרע - ובכ"ז עשו מה שעשו. לא הכל חלק כמו שחושבים בציבור, יש דברים מאחורי הקלעים שלא יצאו החוצה. ב"ה תלמידיו של מרן שליט"א בעלי יראת שמים וחוששים לחילול ה', וסותמים את פיהם מים למרות הכפשות והנאצות שמקבלים (כמו שאני אישית מקבל), והכל כדי למנוע חילול ה' גדול יותר. רק תדעו שלאחר אותו מעמד הגיעו 2 אנשים מפורסמים מאוד בציבור (איני כותב את שמם מפני שאיני יודע מה רצונם), וביקשו ממרן שליט"א שיברך אותם לאחר הביזיונות שקיבל, והביאו עוד רשימת שמות לברכה. לא פרסמתי זאת עד עכשיו, עד שקיבלתי היתר ממו"צ חשוב על הנוסח הנ"ל.
וכאן המקום לעורר, שזה שלא מבינים גדול מסוים, אין זה מתיר לבזות אותו, כאמור, יש דברים מאחורי הקלעים וכל השומע היה מצדיק, ורק מפני שחוששים מחילול ה' יותר גדול לא מפרסמים את הכל. וכל המהרהר אחר רבו כמהרהר אחר השכינה. לך נא ראה מה שכתב הגר"ח פלאג'י ברוח חיים שדיבורים כאלו עלולים לגרום למגיפה ח"ו.
אני שמעתי את הדברים דרך חתנו של מרן שליט''א ומשום שכאן אנחנו מכבדים את כל גדולי ישראל אני לא כותב זאת אבל כל מי ששמע את זה פשוט היה בהלם מוחלט על הביזוי הנורא שעשו ורצו לעשות ואכמ''לשמעתי ממרן הראשון לציון את הסיפור במלואו והוא עצוב מאוד.
תישן טוב הכל בסדר. הקב"ה מנהל את העולם!את האמת שבקושי ישנתי מכאב וצער בעקבות אי השתתפותו של מרן מרא דארעא דישראל שליט"א במעמד ההכתרה של אחיו הראש"ל שליט"א, עלו לי הרהורים ותהיות רבות... הרגעתי את עצמי שאני לא מבין את הסיפור, שא"א לדון וכל מיני דברים שבאמת בשקט לא הרגיעו אותי...
ואז מגיע השורה באות ה' בצניעות שצועקת אמת וכמו מים קרים על נפש עייפה ואמרתי אשרי הדור שמרן שליט"א מנהיגו....
שויטה.אני חשבתי שמורשת מרן זה הולך על מרן הרב עובדיה זצוק"ל ולפתע מתברר שהכוונה למרן אחר שהוא מרן הראש"ל שליט"א, רק אני רוצה לעורר שלפי מה שהבנתי הפורום הזה קיבל כסף כדי להמשיך את מורשתו של מרן זצוק"ל, עכשיו שמתברר האמת לכאורה יש להחזיר את הכסף??
יש כאלו שכשיש מחלוקות בין גדולי ישראל ובמיוחד בין אחים זה כואב להם ברמה פנימית (עניין ורמות של רגישות...) במיוחד שכל האירוע ואי הגעת מרן שליט"א הצטיירה בצורה לא יפה כנגד מרא דארעא דישראל שליט"א וזה מערער ומחליש כשזה המנהיג שלך שאתה רואה בו את הסמכות הגבוהה והקרובה ביותר לה' בתורה ביראה ובמידות... וכשאתה שומע שלא כך פני הדברים זה פשוט מעודד ומרגיע.תישן טוב הכל בסדר. הקב"ה מנהל את העולם
היום כל אחד רוצה להיות שופט.הרב @מורשת מרן לדעתי כדאי להסביר מה קרה בהכתרה.
גילוי נאות: אני אשכנזי, ומאוד כואב לי כל מה שיוצא בצורה לא אחראית ולא מבוקרת, החל משמועות שהרב תמך ברב עמוס, וכלה במה שהיה שבוע שעבר, תוסיפו לזה את ההתעלמות המוחלטת מההכתרה באתר הזה, שנחשב ובצדק לשופרו של הרב, (כמובן אני אומר את זה לחיוב) הרבה פעמים ההסתרה זה האפשרות הכי גרועה, כי זה נותן מקום למחשבות כיד הדמיון הטובה.