כמדומני חמוץ מייצר צרבות
מ מחפש את האמת בנרות New member 27 דצמבר (12) 2024 #22 עשירית האיפה אמר: בדוק ומנוסה, חצי כפית סודה לשתייה מומסת במים חמים (ולהוסיף מים קרים שלא יהיה רותח....) לשתות את זה וזה עוזר במיידי. לחץ כדי להרחיב... לא צריך חמים מנסיון של פעמים רבות, אני לוקח כפית שלמה ואפי' קצת יותר, מערבב סיבוב או שנים בחצי כוס מים מהברז, ומיד שותה בבת אחת עוזר פלאים לאין ערוך יותר ממלפפון וכדו'. זה לא ממש טעים, אבל הצרבת עוד יותר לא. וזה רק לרגע אחד, ואילו הצרבת לכל הלילה.
עשירית האיפה אמר: בדוק ומנוסה, חצי כפית סודה לשתייה מומסת במים חמים (ולהוסיף מים קרים שלא יהיה רותח....) לשתות את זה וזה עוזר במיידי. לחץ כדי להרחיב... לא צריך חמים מנסיון של פעמים רבות, אני לוקח כפית שלמה ואפי' קצת יותר, מערבב סיבוב או שנים בחצי כוס מים מהברז, ומיד שותה בבת אחת עוזר פלאים לאין ערוך יותר ממלפפון וכדו'. זה לא ממש טעים, אבל הצרבת עוד יותר לא. וזה רק לרגע אחד, ואילו הצרבת לכל הלילה.
ע עשירית האיפה Active member 28 דצמבר (12) 2024 #23 מחפש את האמת בנרות אמר: לא צריך חמים לחץ כדי להרחיב... זה נמס במים קרים ?
מ מחפש את האמת בנרות New member 30 דצמבר (12) 2024 #24 עשירית האיפה אמר: זה נמס במים קרים ? לחץ כדי להרחיב... לא נמס לגמרי, אבל מתערבב טוב, ולפני שזה שוקע בחזרה, אני שותה את זה בבת אחת.
עשירית האיפה אמר: זה נמס במים קרים ? לחץ כדי להרחיב... לא נמס לגמרי, אבל מתערבב טוב, ולפני שזה שוקע בחזרה, אני שותה את זה בבת אחת.
מ מחפש את האמת בנרות New member 2 Jan 2025 #26 געצל אמר: סידן לחץ כדי להרחיב... ??? גולמי? זה אכיל? איפה משיגים?
ג געצל Member 3 Jan 2025 #27 מחפש את האמת בנרות אמר: ??? גולמי? זה אכיל? איפה משיגים? לחץ כדי להרחיב... בכל חנות טבע