אני רוצה בל"נ לתרום לעילוי נשמת סבי סט ספרי הרב מוצפי לישיבות/בתי כנסיות/כוללים באשדוד שילמדו בהם. אם מישהו מכיר שידבר איתי
@בנימין לוריא @הרב אליהו כהן - מעדני המלך
תלוי בפלוגתא דפרוץ כעומד .אפשר גם לכולל שחציו אשכנזי?
דווקא אשדוד?אני רוצה בל"נ לתרום לעילוי נשמת סבי סט ספרי הרב מוצפי לישיבות/בתי כנסיות/כוללים באשדוד שילמדו בהם. אם מישהו מכיר שידבר איתי
אם זה אפשרי נשמח לקבלתלוי בפלוגתא דפרוץ כעומד .
מסתבר שאם אתה עורך את ההודעה שלך ומתייג מישהו, הוא לא מקבל התראה ע"כ.@בנימין לוריא
אני מאוד אשמח עם כבודו יתרום לכולל שלנו. ישנם אברכים רבים שיעשו בזה שימוש רב לזיכוי ברבים.
שלחו לי בפרטי עם פרטי הכוללאפשר גם לכולל שחציו אשכנזי?
העיקר שישתמשו בזה הרבהאפשר גם לכולל שחציו אשכנזי?
בינתיים דווקא אשדוד. אם זה באזור כגון אשקלון גן יבנה וכדומה יכול להיות שגם. מי שרוצה שישלח הודעה עם הפרטים ונראהדווקא אשדוד?
ששששששש!!!אני רק הולך רכיל מגלה סוד שכדאי לחכות לסוף השבוע יהיו הפתעות בהילולא של ח''ר סלמאן מוצאפי
באשדוד?אני מאוד אשמח עם כבודו יתרום לכולל שלנו. ישנם אברכים רבים שיעשו בזה שימוש רב לזיכוי ברבים.
תוכל לארגן לי גם תרומה לבית מדרש בצפון?אני היום בל"נ מזמין אז אם יש עוד כולל/ישיבה /בית כנסת באשדוד שרוצים וישתמשו בזה שידברו איתי
תוכל לארגן לי גם תרומה לבית מדרש בצפון?
בינתיים דווקא אשדוד. אם זה באזור כגון אשקלון גן יבנה וכדומה יכול להיות שגם.
מחמם את הלב לשמוע שיש משהו מיוחד באשדוד.מה הענין דוקא באשדוד? אם המשלוח, אני יכול להעביר לך לכל מקום בארץ שתרצה בל''נ.
זה בדיוק היה הבעיה המשלוחמה הענין דוקא באשדוד? אם המשלוח, אני יכול להעביר לך לכל מקום בארץ שתרצה בל''נ.