זה בדיוק היה הבעיה המשלוח למה משלוח? פשוט תזמין מהנציג האזורי באותו מקום שירצו.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות יום שני בשעה 15:16 #21 עבד ה׳ אמר: זה בדיוק היה הבעיה המשלוח לחץ כדי להרחיב... למה משלוח? פשוט תזמין מהנציג האזורי באותו מקום שירצו.
עבד ה׳ אמר: זה בדיוק היה הבעיה המשלוח לחץ כדי להרחיב... למה משלוח? פשוט תזמין מהנציג האזורי באותו מקום שירצו.
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member אתמול ב 13:47 #22 גם כוללים וישיבות (שצריכים וישתמשו בזה) מכל הארץ שיכולים לבוא לקחת מאשדוד שידברו איתי בפרטי
י יי"ש Well-known member אתמול ב 14:24 #23 עבד ה׳ אמר: גם כוללים וישיבות (שצריכים וישתמשו בזה) מכל הארץ שיכולים לבוא לקחת מאשדוד שידברו איתי בפרטי לחץ כדי להרחיב... יש לך תורם לזה או מה?
עבד ה׳ אמר: גם כוללים וישיבות (שצריכים וישתמשו בזה) מכל הארץ שיכולים לבוא לקחת מאשדוד שידברו איתי בפרטי לחץ כדי להרחיב... יש לך תורם לזה או מה?
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member אתמול ב 14:33 #24 ייש אמר: יש לך תורם לזה או מה? לחץ כדי להרחיב... סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו
ייש אמר: יש לך תורם לזה או מה? לחץ כדי להרחיב... סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו
י יי"ש Well-known member אתמול ב 15:28 #25 עבד ה׳ אמר: סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו לחץ כדי להרחיב... בשורות טובות!
עבד ה׳ אמר: סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו לחץ כדי להרחיב... בשורות טובות!
ג גדי Active member אתמול ב 17:22 #26 יצחק משען אמר: אני רק הולך רכיל מגלה סוד שכדאי לחכות לסוף השבוע יהיו הפתעות בהילולא של ח''ר סלמאן מוצאפי לחץ כדי להרחיב... למה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולא
יצחק משען אמר: אני רק הולך רכיל מגלה סוד שכדאי לחכות לסוף השבוע יהיו הפתעות בהילולא של ח''ר סלמאן מוצאפי לחץ כדי להרחיב... למה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולא
יצחק משען Well-known member אתמול ב 19:26 #27 גדי אמר: למה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולא לחץ כדי להרחיב... לא רכילות ח''ו אין לי בעיה לומר אצלי הכל פתוח, רק הבנתי שהרב מקפיד שלא יגידו מה נדפס עד שהכל יצא ביחד
גדי אמר: למה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולא לחץ כדי להרחיב... לא רכילות ח''ו אין לי בעיה לומר אצלי הכל פתוח, רק הבנתי שהרב מקפיד שלא יגידו מה נדפס עד שהכל יצא ביחד
ע"ה ס"ט Well-known member אתמול ב 19:52 #28 עבד ה׳ אמר: סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו לחץ כדי להרחיב... אשריך.
עבד ה׳ אמר: סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו לחץ כדי להרחיב... אשריך.