למה משלוח?זה בדיוק היה הבעיה המשלוח
פשוט תזמין מהנציג האזורי באותו מקום שירצו.
למה משלוח?זה בדיוק היה הבעיה המשלוח
יש לך תורם לזה או מה?גם כוללים וישיבות (שצריכים וישתמשו בזה) מכל הארץ שיכולים לבוא לקחת מאשדוד שידברו איתי בפרטי
סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלויש לך תורם לזה או מה?
בשורות טובות!סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו
למה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולאאני רק הולך רכיל מגלה סוד שכדאי לחכות לסוף השבוע יהיו הפתעות בהילולא של ח''ר סלמאן מוצאפי
לא רכילות ח''ו אין לי בעיה לומר אצלי הכל פתוח, רק הבנתי שהרב מקפיד שלא יגידו מה נדפס עד שהכל יצא ביחדלמה רכילות תגלה לנו מי צריך לצאת לרגל ההילולא
אשריך.סבא שלי ז"ל נפטר ודיברתי עם הרב מוצפי מה כדאי לעשות לעילוי נשמתו והוא אמר לי לתרום לישיבות וכוללים שלומדים בזה ספרים שלו
5.נאמר לנו שעתידים להופיע שישה ספרים חדשים, הבנתי שאכן כולם הופיעו אתמול
והתהילים הוא הששינאמר לנו שעתידים להופיע שישה ספרים חדשים, הבנתי שאכן כולם הופיעו אתמול
במה עוסק?תפארת ציון ג"ח
איזה תהילים?והתהילים הוא הששי
הדרשות של מו"ר מהאזכרות של הוריו במשך השניםבמה עוסק?
אז זה צריך להיות מרתק במיוחד. בזכרוני שכל שנה היה מדבר כחמש שעות על נושא מסויים.הדרשות של מו"ר מהאזכרות של הוריו במשך השנים