כן. אני מתייעץ עם רבנים, ולפני שהרבנים מכריעים לי, הם שומעים אותי.כן ובעיקר שזה נוגע לחיי בני משפחתך (ומשפחתי) אנחנו מאמינים ברבנים יותר מאשר רופאים וכשיש שאלה של רפואה לכאן או לכאן ל''ע מתייעצים עם גדולי ישראל לא כך ?
כן. אני מתייעץ עם רבנים, ולפני שהרבנים מכריעים לי, הם שומעים אותי.כן ובעיקר שזה נוגע לחיי בני משפחתך (ומשפחתי) אנחנו מאמינים ברבנים יותר מאשר רופאים וכשיש שאלה של רפואה לכאן או לכאן ל''ע מתייעצים עם גדולי ישראל לא כך ?
18:22@משתוקק להבין קבל קצת נתוניםהצג קובץ מצורף 30195
האם משהו מגדולי ישראל ראה את העיסקה הנוכחית? וא"כ מי??כולנו בטלים ובוטלים לגדולי ישראל. כל הדיון פה מיותר. כשנהיה גדולי ישראל נוכל לדון בדברים שנמצאים ברומו של עולם
צריך לברר אצל ח"כ דוד אמסלם.האם משהו מגדולי ישראל ראה את העיסקה הנוכחית? וא"כ מי??
מה הפשט?צריך לברר אצל ח"כ דוד אמסלם.
מרן הראש"ל שליט"א אמר למקורביו שלא נשאל כלל על העיסקה הנוכחית. וכל דבריו בעד עיסקה היו בכללי, ולא בעד עסקה מופקרת כזאת באמצע מלחמה.האם משהו מגדולי ישראל ראה את העיסקה הנוכחית? וא"כ מי??
בניגוד לכך שמעתי (לא מוסמך ממש) שאף גדולי ישראל אחדים (ובניהם מרן רבינו שליט"א) היו מעורבים בפרטי העסקה בסודיות כבר מלפני כמה חודשים.מרן הראש"ל שליט"א אמר למקורביו שלא נשאל כלל על העיסקה הנוכחית. וכל דבריו בעד עיסקה היו בכללי, ולא בעד עסקה מופקרת כזאת באמצע מלחמה.
איך ידע מלפני חדשיים, בעוד שרי הממשלה עודכנו בפרטיה רק בליל שב"ק?!בניגוד לכך שמעתי (לא מוסמך ממש) שאף גדולי ישראל אחדים (ובניהם מרן רבינו שליט"א) היו מעורבים בפרטי העסקה בסודיות כבר מלפני כמה חודשים.
אם ידיעתך ברורה בעניין באופן ודאי נשמח לדעת.
לפי מה שאני מבין העסקה היתה מונחת על הולחן מלפני כמה חודשים ורק עכשיו חמס ימ"ש קבל אותהאיך ידע מלפני חדשיים, בעוד שרי הממשלה עודכנו בפרטיה רק בליל שב"ק?!
לא נשמע הגיוני.מרן הראש"ל שליט"א אמר למקורביו שלא נשאל כלל על העיסקה הנוכחית. וכל דבריו בעד עיסקה היו בכללי, ולא בעד עסקה מופקרת כזאת באמצע מלחמה.
היה בה כמה וכמה שינויים.לפי מה שאני מבין העסקה היתה מונחת על הולחן מלפני כמה חודשים ורק עכשיו חמס ימ"ש קבל אותה
מה הצד להתיר שחרור אפי' של מחבל אחד עבור חטוף מת?! כאן משחררים עבורם מאות!!!לא נשמע הגיוני.
מרן שליט"א דיבר בראש כל חוצות בעדהעסקה והפיקוח נפש העכשוי. אבל בפועל הוא לא בעד ורק דיבר בקווים כללים? נשמע הזוי. אל תמעיט בכבודו של מרן שליט"א. אם מרן דיבר בעד העיסקה בפרהסיא הוא הבין שצריכה להיות עיסקה ומספרים לפה ולשם לא נראה לי שהיו משנים את דעתו. אי אפשר לדרבן בראש כל חוצות אבל להסתייג, קשה לי להאמין.