• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

שיחות הגה"צ הרב יגאל כהן שליט"א מחזק במיוחד!

אמונה ובטחון

Well-known member
הרב @יצחק כהן ביקשת ממני כאן להביא ולהמליץ על שיעור חזק ומעצים ביותר, אז תדע שכל השיחות של הרב חזקות ומעצימות!
אני ממליץ מאוד לשמוע את הדרשה הזו שנמסרה לאחרונה!
בענין ערך עצמי, שאיפות, אמונה ובטחון ועוד.
כיון שזה אחד מהיסודות הכי חזקים בעבודת השם, שיהיה לאדם ערך עצמי טוב [ולא גאווה ח"ו, אלא ערך עצמי, ובשיעור הוא הסביר את החילוק ביניהם].

אבל כל השיחות שלו חזקות, לא לחינם הוא זוכה שמדי שבוע באים אליו לשיעור בפ"ת יותר מאלף מאתיים אנשים!!! וזה חוץ מעשרות אלפים ששמועים אותו בכל אמצעי התקשורות השונות, ובקווים התורניים.

[יש בקו נחלת יהודה מבחר דרשות שלו שמתעדכנות מדי שבוע. 0774017828 שלוחה 2,1]

נערך לאחרונה:
הרב @יצחק כהן ביקשת ממני כאן להביא ולהמליץ על שיעור חזק ומעצים ביותר, אז תדע שכל השיחות של הרב חזקות ומעצימות!
אני ממליץ מאוד לשמוע את הדרשה הזו שנמסרה לאחרונה!
בענין ערך עצמי, שאיפות, אמונה ובטחון ועוד.
כיון שזה אחד מהיסודות הכי חזקים בעבודת השם, שיהיה לאדם ערך עצמי טוב [ולא גאווה ח"ו, אלא ערך עצמי, ובשיעור הוא הסביר את החילוק ביניהם].

אבל כל השיחות שלו חזקות, לא לחינם הוא זוכה שמדי שבוע באים אליו לשיעור בפ"ת יותר מאלף מאתיים אנשים!!! וזה חוץ מעשרות אלפים ששמועים אותו בכל אמצעי התקשורות השונות, ובקווים התורניים.

[יש בקו נחלת יהודה מבחר דרשות שלו שמתעדכנות מדי שבוע. 0774017828 שלוחה 2,1]

ישר כח גדול.
מה זה האיש הזה הוא הדבקה או שהוא מהשיעור.

ולמה השיעור עבר לפתח תקווה? זה לא בבני ברק?

ישר כח גדול.
בשמחה
מה זה האיש הזה הוא הדבקה או שהוא מהשיעור.
הוא נמצא בשיעור בפ"ת, ומתרגם בשידור חי את השיעור לאנשים חרשים.
ולמה השיעור עבר לפתח תקווה? זה לא בבני ברק?
היה בבני ברק עד לפני כמה חודשים, ועבר לפ"ת מחוסר מקום וכן בגלל שיש תושבים שטענו שבגלל שמגיעים הרבה נשים מתחזקות, שהם עדיין לא עברו ללבוש צנוע, זה לא מתאים שיהיו הרבה נשים בלבוש לא צנוע בתוך ב"ב ואח"כ יסתובבו למטה וכדו'.

לגבי חוסר מקום, לשם השוואה, בבני ברק המקום הכיל בערך כ 550 אנשים, והמקום לא הספיק לכל האנשים.
והמקום בפ"ת מכיל יותר מ 1200 מקומות ישיבה! [כך אמר לי האחראי על המקום], ועוד לפני שהרב מגיע, הכל מלא ועוד יש עשרות רבות של אנשים שעומדים, ועומדים גם במסדרונות וכו'. המקום מלא מלא בלעה"ר.

כעת בקו נחלת יהודה
שלוחה 2,1
שיחות חדשות מהגה"צ רבי יגאל כהן

0774017828

וכן השיחה שמסר מרן הראש"ל נשיא הדור, בבית המדרש יביע אומר, של הגה"צ רבי יגאל כהן שליט"א
שלוחה 2,1
למעבר בין הודעה להודעה הקישו 8

והמקום בפ"ת מכיל יותר מ 1200 מקומות ישיבה! [כך אמר לי האחראי על המקום], ועוד לפני שהרב מגיע, הכל מלא ועוד יש עשרות רבות של אנשים שעומדים,
נכון ממש אתמול הייתי בשיעור וזה ממש כך המקום מלא מפה לפה ממליץ בחום להגיע ולהיתחזק מחזק ממש!!!

חזור
חלק עליון