יצחק כהן הי"ו
Well-known member

עמנואל לבשה חג: המונים קיבלו את נשיא המועצת - כל רגע
המונים נדחקו לקבל את נשיא מועצת חכמי התורה הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף שהגיע לביקור היסטורי בעיר עמנואל. צפו בתיעוד של הצלם ארי קופרשטוק שמגיש גלריה מסכמת
למי יש את התמונה של הרב אופיר מלכא עם מו"ר מרן שליט"אמרן מנהיג הדור הראשון לציון הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה שלח את ספרו "ילקוט יוסף שבת" הרואה אור בימים אלו לגאון רבי אופיר מלכא שליט"א.
כזכור בתקופה האחרונה עלה הרה"ג אופיר מלכא שליט"א למעונו של מרן הראשון לציון שליט"א ולהתייעצות ממושכת בענייני הלכה ומנהג.
(מתוך הניוזלטר השבועי להצטרפות לחצו כאן )
הצג קובץ מצורף 31050
לא נראה לי שיש כזאת.למי יש את התמונה של הרב אופיר מלכא עם מו"ר מרן שליט"א
זה לא שרשור שמיועד לזה אבל אם כבר דיברו על כך אני לא יכול שלא להזכיר לכם שגם על תלמידיו כגון הרה''ג ר' דוד נקי שליט'''א בעל בהלכה ובאגדה מרן לפני שבועים שלוש דיבר נגד ההלכה שמפרסם שאין לומר תחנון ביום של פדיון הבן וכן לגבי פיצה עם טונה וכדו'.....לכל אלו ש"מפריע" להם שמרן שליט"א מדבר בשיעורי נגד הרב אופיר, ורואים בזה חלילה פגיעה בו אישית. הנה לכם, שאע"פ שמרן שליט"א מרבה להעיר עליו, וליישר את הדור מבחינה הלכתית, עם זאת אי"ז אישי כלל, ותוכיח ההקדשה החמה שהוא קיבל, אע"פ שבמוצ"ש האחרון ובשבת קו ההלכה, שוב דחה אותו באיזו הלכה. כי ודאי שאי"ז סותר כלל.
אמרו לי שהוא נפגש עמו ומרן אמר לו לשים פראקזה לא שרשור שמיועד לזה אבל אם כבר דיברו על כך אני לא יכול שלא להזכיר לכם שגם על תלמידיו כגון הרה''ג ר' דוד נקי שליט'''א בעל בהלכה ובאגדה מרן לפני שבועים שלוש דיבר נגד ההלכה שמפרסם שאין לומר תחנון ביום של פדיון הבן וכן לגבי פיצה עם טונה וכדו'.....
ולכן פשוט וברור תמיד שכל מה שהרב מדבר זה נטו מח' לש'''ש בלי שום נגיעות ומה לעשות מי שהולך אחר האמת אז לא כולם אוהבים את זה כי צריך לתקוף את פלוני ואלמוני אבל בזה נמדד מזה מנהיג אשרינו שזכינו........
הוא כבר מזמן שם פראק... והמבורגאמרו לי שהוא נפגש עמו ומרן אמר לו לשים פראק
החלפת ביניהםהוא כבר מזמן שם פראק... והמבורג
נראה לך מתאים לשים פראק בלי המבורג?
רק רבנים (מסויימים) בחו"ל הולכים כך [מלבד נדירים ממש, כמו רבי יעקב יוסף זצ"ל]
מה עשו רעש. נפגשו בחתונה של בוסו ואמרו שלום אחד לשנישמעתי ששר הביטחון נפגש עם מרן שליט"א ב4 עיניים...
יש פרטים???
לא קשור לנושא... אבל, תיקון טעות, הרב יעקב יוסף היה הולך עם חליפה קצרה והמבורג.הוא כבר מזמן שם פראק... והמבורג
נראה לך מתאים לשים פראק בלי המבורג?
רק רבנים (מסויימים) בחו"ל הולכים כך [מלבד נדירים ממש, כמו רבי יעקב יוסף זצ"ל]