• שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.
  • לקראת מועד הבחינות לרבנות (אב תשפ"ה) "פורום מורשת מרן" שמח לבשר על פתיחת פורום מיוחד: "תשובות למבחני הרבנות", בו תוכלו להעלות תשובות שכתבתם על מבחנים קודמים. >> לקריאת התקנון לחצו כאן. >> לכניסה לפורום המיוחד לחצו כאן.

תוצאות בחינות הרבנות חשוון תשפ"ה

בנוסף מעניין אותי האם רק לדיינות שלחו או גם לנבחני הרבנות, ועוד אבסורד המבחן הראשון שנבחנתי ועדיין לא קיבלתי ציון הוא מאב תשפ"ד חו"מ ג' ולאחמ"כ היו עוד שני מבחנים שכ"ש שלא קיבלתי אבל חבר שנבחן בניסן תשפ"ד חו"מ ב' לא קיבל ציון וגם לא קיבל הודעה כזו וגם הוא עשה באב חו"מ ג'

בנוסף מעניין אותי האם רק לדיינות שלחו או גם לנבחני הרבנות, ועוד אבסורד המבחן הראשון שנבחנתי ועדיין לא קיבלתי ציון הוא מאב תשפ"ד חו"מ ג' ולאחמ"כ היו עוד שני מבחנים שכ"ש שלא קיבלתי אבל חבר שנבחן בניסן תשפ"ד חו"מ ב' לא קיבל ציון וגם לא קיבל הודעה כזו וגם הוא עשה באב חו"מ ג'
חבר שלי דיבר עם המזכיר של הרב בר
והוא אמר לו ששבוע הבא הרב בר מכנס ישיבה לכל הבודקים בדיינות והוא רוצה שהם יחזירו תשובות מהר

אמרו לי ברבנות לפני כמה ימים, שהם כבר בדקו מזמן ושלחו ציונים וזה נתקע במערכת המחשוב או משהו כזה לא ככ הבנתי
מעניין לציין שגם לי אמרו צפי של 3 שבועות....

אמרו לי ברבנות לפני כמה ימים, שהם כבר בדקו מזמן ושלחו ציונים וזה נתקע במערכת המחשוב או משהו כזה לא ככ הבנתי
מעניין לציין שגם לי אמרו צפי של 3 שבועות....
שלום רב
אתמול שהתקשרי ואמרתי להם שעבר ג שבועות מהפעם האחרונה שאמרו שיגיע תשובות תוך ג שבועות
אמרו ששלחו מייל ובו כתוב שיש תקלה כך שהג שבועות התבטל
אני צריך לדעת האם לסגור טיסה לארץ אבל אחכה לראות

הודעה שקיבלתי הערב לאחר פניה לרבנות:
בעניין: 01/07/1959 ,
מספר סימוכין 9806 ,

בהמשך לפנייתך אל הרבנות הראשית לישראל ,
בתאריך כ"ז אייר תשפ"ה 25/5/2025 למניינם ,

 ראשית מדובר בתקלה טכנית הודעה נשלחה לנבחנים, צפי טיפול השבוע, צפי פרסום ציונים כשבועיים,
נבחן שרוצה להרשם לפני תום מועד הרישום, במידה ועבר יקבל החזר מלא. 

בברכה ,
הרבנות הראשית לישראל
רחוב אהליאב 5 ת.ד. 36016 ירושלים 9446778
טלפון 02-5313131

מספר סימוכין 9806 ,

 ראשית מדובר בתקלה טכנית הודעה נשלחה לנבחנים, צפי טיפול השבוע, צפי פרסום ציונים כשבועיים,

בברכה ,
הרבנות הראשית לישראל
טלפון 02-5313131
אשרי המאמין

מספר סימוכין 9806 ,

בברכה ,
הרבנות הראשית לישראל
טלפון 02-5313131
שמעתי ממקור מוסמך מעכשיו עד שבועיים ציונים

זה באמת כבר לא משנה... זה מוגזם וזה מרתיח. לא שזה עוזר לצערי, אך לא יתכן שתקלה טכנית נמשכת זמן רב כ"כ.
ומה גם, שאם היינו מקבלים הודעה כזו לאחר 4 חודשים מהמבחן, אולי אולי אולי היה ניתן להבין זאת.
אך לקבל הודעה שכזו, למעלה מחצי שנה אחרי המבחן, ובעצם להבין שיש תקלה טכנית שמנסים להתגבר עליה כחודשיים, פשוט לא ניתן לתפוס זאת! אין אמצעים טכנולוגיים טובים מספיק ברבנות? ומה היה קורה אם היה מדובר בנבחנים בלשכת עורכי הדין למשל? היעלה על הדעת שטיפו בתקלה טכנית היה נמשך זמן רב כ"כ?

אמרי אינשי: אין בוכים על חלב שנשפך. ולכן לפחות לכפר על עגמת הנפש של הנבחנים, מן הראוי להטות כלפי חסד את הנבחנים ולהוסיף לדוגמא עוד 10 נקודות על הציון שאמור היה לקבל. עוד בה עשיריה וגו'!

אמרי אינשי: אין בוכים על חלב שנשפך. ולכן לפחות לכפר על עגמת הנפש של הנבחנים, מן הראוי להטות כלפי חסד את הנבחנים ולהוסיף לדוגמא עוד 10 נקודות על הציון שאמור היה לקבל. עוד בה עשיריה וגו'!
זה לא באמת ריאלי וגם לא יקרה..

חזור
חלק עליון