• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

🔥 השריפה בבית מדרשו של מרן

יונתן זינדל - פלאש 90
הגר"י יוסף בזירת השריפה בבית מדרשו | יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90
יונתן זינדל - פלאש 90

https://www.kore.co.il/viewArticle/...&UcId=1919&UsId=10249&UaId=469&Utype=textlink

הלם וזעזוע: בית מדרשו של הראש"ל הגאון רבי יצחק יוסף הוצת הלילה​

https://www.partner.co.il/u/fiber-m...UcId=2848&UsId=16165&UaId=36541&Utype=capsule

חברים לא הרגיש לי מכובד שמרן שליט"א צריך לבא בליוויו של אריה דרעי ולעשות מסיבת עיתונאים.כאילו הוא איזה אבא שלו ח"ו ומרן אפילו לא מדבר רק בשקט ואריה דרעי במרכז. די כבר, די!
אריה היה צריך לדבר כמה דברים לבד בלי שמרן שליט"א יתלווה אליו. אלא אח"כ יראו תמונות של מרן לבד בהתבוננות.
אין שוםמקםב עולם שקורה דבר כזה שהפויטיקאי לוקח את כל הבמה, ליד הרב שלו. שפשוט מגוחך מה שקרה שם.
עם הכאב שיש בדבר ויש לי הרבה עלמה שעשו למרן שליט"א לא ככה מציגים את הדברים זה לא מכובד ככה אני חושב יכול להיות שלא יסכימו איתי. אבל ככה אני מרגיש והוצרכתי לכתוב זאת.

חברים לא הרגיש לי מכובד שמרן שליט"א צריך לבא בליוויו של אריה דרעי ולעשות מסיבת עיתונאים.כאילו הוא איזה אבא שלו ח"ו ומרן אפילו לא מדבר רק בשקט ואריה דרעי במרכ. די כבר, די!
אריה היה צריך לדבר כמה דברים לבד בלי שמרן שליט"א יתלווה אליו. אלא אח"כ יראו תמונות של מרן לבד בהתבוננות.
אין שוםמקםב עולם שקורה דבר כזה שהפויטיקאי לוקח את כל הבמה, ליד הרב שלו. שפשוט מגוחך מה שקרה שם.
עם הכאב שיש בדבר ויש לי הרבה עלמה שעשו למרן שליט"א לא ככה מציגים את הדברים זה לא מכובד ככה אני חושב יכול להיות שלא יסכימו איתי. אבל ככה אני מרגיש והוצרכתי לכתוב זאת.
לענ"ד היה צריך להוציא את כל הספרים לא להביא את מרן לשם עד יחודש הכל, מרן איש רגיש ורואה את כל עמלו שרוף לעיניו זה כואב מאד.

חברים לא הרגיש לי מכובד שמרן שליט"א צריך לבא בליוויו של אריה דרעי ולעשות מסיבת עיתונאים.כאילו הוא איזה אבא שלו ח"ו ומרן אפילו לא מדבר רק בשקט ואריה דרעי במרכ. די כבר, די!
כל מילה בסלע!

כמובן שאי אפשר להישאר שוה נפש מול המראות המזעזעים הללו, ובפרט מצער לראות את רבינו שליט"א במצב כזה [ואגב יש לי עוד הרבה תמונות והסרטות שאינן מהרשתות למיניהן, אך נטפרי כיסתה כאן הרבה תמונות ואיני יודע מה הובא ומה לא].
אך מצד שני זה מראה עד כמה יש לדברים שלו השפעה וכמה הם מפחדים ממנו, אם עד לפני כמה חודשים הם חשבו שנגמרה התקופה שהיה גדול בישראל שאומר את דעת התורה בלי מורא ופחד, בא רבינו והראה להם שלא נגמרה התקופה ואדרבא הוא אומר את מה שהם שונאים לשמוע בצורה הכי ברורה שצריך לומר, הם רואים שאפילו הקיצונים לוקחים ברצינות את הדברים של רבינו ומעמידים אסלה ברחובה של עיר לקיים את דברי הרב כפשוטם לזרוק את צוי הגיוס לאסלה, הם מגלים שהם טועים בגדול במה שהם חושבים לשלוט על בני התורה, יש כאן גדול תורה אמיץ ואמיתי שלא מפחד לא מהם ולא מאלה שמצפים שהוא יגיד את מה שהם רוצים שהוא יגיד, אלא את דעת התורה נטו, וכעת לענ"ד אדרבא מעז יצא מתוק, שגם כל השונאים והמסיתים השמאלנים בעל כרחם הבינו לאן הם גרמו להגיע ומה התוצאות של מעשיהם שלהם, ובעזרת ה' תראו שכעת כולם כולל כולם יבואו לחזק את ידו של מרן רבינו, ואם עד עכשיו הוא היה כמעט הבודד במערכה עכשיו זה יהיה המעשה הכי טבעי להיות איתו, כי מי לא ירצה להזדהות עם בית כנסת שנשרף, ובעזרת ה' מכל הזעזוע הזה יצא רק תוצאות טובות שלא יכלו לצאת משום דרך אחרת.

עיתון יתד נאמן באוזן שמאל על המקרה המזעזע ומכנה את הרב יצחק יוסף בתואר 'הרה"ר לשעבר' ואני חשבתי שכבר סיימנו עם הקטנוניות הזאת !!!
זה חמור - כי מרן הרב יצחק הוא מי שמנהיג בפועל את הציבור הספרדי

1749421044648.png

נערך לאחרונה:
ובעזרת ה' תראו שכעת כולם כולל כולם יבואו לחזק את ידו של מרן רבינו, ואם עד עכשיו הוא היה כמעט הבודד במערכה עכשיו זה יהיה המעשה הכי טבעי להיות איתו, כי מי לא ירצה להזדהות עם בית כנסת שנשרף, ובעזרת ה' מכל הזעזוע הזה יצא רק תוצאות טובות שלא יכלו לצאת משום דרך אחרת.
כבר ראינו את יו"ר שס עולה להתייעץ גם בענין האש השני, הלא הוא חוק הגיוס והגזירות!!!

ומי יודע אם ח"ו כל זה התגלגל רק בשביל המפגש הזה??.

לא עקבתי אחרי הנייעס, אבל האם היה מי שאמר שזה היה מרגל של איראן?
כי המרגלים שנתפסו לאחרונה עשו כל מיני דבירם דומים, כגון לשרוף רכבים, לקשקש גרפיטי וכד'.
דוקא יש טוענים שזה היה אחד מתחזה לחרדי
ואולי זה היה מרגל עם ציצית, מי יודע ?

כתוב את תגובתך
חזור
חלק עליון