• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

🔥 השריפה בבית מדרשו של מרן

ואני אוסיף (ומצוה לפרסם)
כי אני מכיר את בעל המעשה, הוא למד איתי בכולל. כיום הוא מתגורר בשכונת רמות בירושלים.
בתקופת בחרותו למד בחזון עובדיה. ופעם אחת היה ויכוח בחדר אוכל, ופגעו בכבודו של הטבח. הדבר נודע למרן ראש הישיבה שליט"א, והוא בקש מבחור מסויים שיאמר לבחור ההוא משמו, שיבקש סליחה מהטבח. הבחור הנ"ל לא זו בלבד שלא בקש סליחה, אלא אף פתח פיו כנגד מרן שליט"א... (איני רוצה לחזור על דבריו. הוא אמר לי אותם).
הבחור נישא לאחר שנה, אך בני הזוג ממתינים לילדים שנה ועוד שנה. כך חלפו 13 שנה וחודשיים. "אשתי טיפסה על הקירות" הוא אמר, אין סוף פעמים הוא עשה חשבון נפש, אולי פגעתי במישהו. אך כמה פעמים עלה לו המעשה הנ"ל לראש, אך חשב, הרב לא הקפיד עלי, הרי הוא סידר חו"ק שלי וכו' וכו'.
בסופו של דבר, ממחשבה למעשה, קם והחליט ללכת למרן שליט"א עם אשתו. הם נכנסו (לפני כ-17 שנה בערך), הרב שמע את הדברים, ואמר: "ח"ו איני מקפיד, אדרבה אני מברך אתכם שיהיה לכם ילדים. אני בצער מזה".
ועתה, מהיכרות אמיתית ואישית עם בעל המעשה. באמת כשנה לאחר מכן (איני זוכר את מספר החודשים בדיוק) הם נפקדו בילד, ומאז ועד עכשיו יש להם חמשה ילדים בלעה"ר.
זה אמיתי. כח התורה. כח שקידת התורה ומסירות הנפש של מרן שליט"א.

נערך לאחרונה:
אולי פגעתי במישהו. אך כמה פעמים עלה לו המעשה הנ"ל לראש, אך חשב, הרב לא הקפיד עלי, הרי הוא קידש אותי וכו' וכו'.
כמובן כוונתו שהרב סידר את הקידושין,
כי החתן מקדש את הכלה, ולא הרב את החתן

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון