לדעתי הענייה, מאוחר מדיחברים לא הרגיש לי מכובד שמרן שליט"א צריך לבא בליוויו של אריה דרעי ולעשות מסיבת עיתונאים.כאילו הוא איזה אבא שלו ח"ו ומרן אפילו לא מדבר רק בשקט ואריה דרעי במרכז. די כבר, די!
כעת אני מבין שביתו זו אשתו מחברתו בקודש היא היא שנפטרה לפני כשבועיים, לאשר שאלוני ולא היה בפי מענההמנוח חכם רפאל הכהן בנו של חכם אפרים זליכא הכהן חתנו של חכם סלמאן מוצפי
ר' ששון אליהו, לאורך ימים. איש צדיק תם וישר משמח אלוקים ואנשים.אבא של רבי יצחק היה נהג אגד, לא חכם יעקב?
אולי בשעון חורף?סתם נתון מעניין לפי מצלמות האבטחה המצית הגיע בשעה 3:00 לפנות בוקר וביצע את זממו, והדיווח הראשוני על עשן הגיע רק בשעה 4:15 .
הוא מתפלל בביהכ"נ "יגיע כפים" יכב"ץ בתחילת רחוב פינס בעיה"קר' ששון אליהו, לאורך ימים. איש צדיק תם וישר משמח אלוקים ואנשים.
אולי בשעון חורף?
אצל המצלמות עדיין חורף...
ה' ישמור
לא הייתי מתכבד ברשימה כ"כ ארוכה של עובדי ע"ז ודומיהם (כמובן חוץ מב' הרבנים שבראש, להבדיל אא"ה)
איך הם הצליחו להיכנס?
מי היה מאמיןמזעזע! אין מילים. וזה עוד אחרי שהשקיעו כל כך הרבה בשיפוץ בית הכנסת. אל נקמות ה'.
א.חברים לא הרגיש לי מכובד שמרן שליט"א צריך לבא בליוויו של אריה דרעי ולעשות מסיבת עיתונאים.כאילו הוא איזה אבא שלו ח"ו ומרן אפילו לא מדבר רק בשקט ואריה דרעי במרכז. די כבר, די!
אריה היה צריך לדבר כמה דברים לבד בלי שמרן שליט"א יתלווה אליו. אלא אח"כ יראו תמונות של מרן לבד בהתבוננות.
אין שוםמקםב עולם שקורה דבר כזה שהפויטיקאי לוקח את כל הבמה, ליד הרב שלו. שפשוט מגוחך מה שקרה שם.
עם הכאב שיש בדבר ויש לי הרבה עלמה שעשו למרן שליט"א לא ככה מציגים את הדברים זה לא מכובד ככה אני חושב יכול להיות שלא יסכימו איתי. אבל ככה אני מרגיש והוצרכתי לכתוב זאת.
זה תמונה מבחוץ.