בשורות טובות
Well-known member
אבל שם יוצא שבתלפי מה שהבנתי השיעור יהיה משודר מחו"ל
כשכאן לפנות בוקר של יום ראשון
אא"כ זה לא יהיה שידור חי
אבל שם יוצא שבתלפי מה שהבנתי השיעור יהיה משודר מחו"ל
הבנתי שיהיה בשידור חוזר.אבל שם יוצא שבת
כשכאן לפנות בוקר של יום ראשון
אא"כ זה לא יהיה שידור חי
מיוחד מאוד הסרטון![]()
אחרי שנים של קשר בהתכתבות: פגישה בין הפוסק החסידי לראש"ל - כל רגע
פגישה היסטורית מרגשת: הפוסק החסידי של ארה"ב הגאון רבי גבריאל צינר בעל ה'נטעי גבריאל' הגיע לביקור מיוחד בבית האכסניא של הראש"ל הגאון רבי יצחק יוסף בארה"ב לשיחה הלכתית של סגירת מעגל. תיעוד בלעדי מהמפגש בין גדולי פוסקי דורנוwww.kore.co.il
מהו מקור השמועות?יש שמועות שנשיא ארה"ב טראמפ אמור להיפגש עם מרן שליט"א.
האם יש מידע או מקור לשמועה זו???
אם אפשר תמונההיסטורי: לראשונה נפגשו בעל ה"נטעי גבריאל" ומנהיג הדור בעל ה"ילקוט יוסף"
לא נשמע אמיןיש שמועות שנשיא ארה"ב טראמפ אמור להיפגש עם מרן שליט"א.
האם יש מידע או מקור לשמועה זו???
נפלא ביותר, רק צריך לתקן שזו לא פגישתם הראשונה וגם לא השניה, וכפי שרבינו אומר לו בהתחלה שהיה שם כבר לפני כמה שניםהיסטורי: לראשונה נפגשו בעל ה"נטעי גבריאל" ומנהיג הדור בעל ה"ילקוט יוסף"
אין ידיעה ברורה.לא נשמע אמין
אכן אין זה הפעם הראשונה. היו עוד כמה פעמים.נפלא ביותר, רק צריך לתקן שזו לא פגישתם הראשונה וגם לא השניה, וכפי שרבינו אומר לו בהתחלה שהיה שם כבר לפני כמה שנים
ואגב זכור לי שפעם שמעתי מרבינו יצחק שאחד מגדולי המחברים בארה"ב יש לו מוגבלות קשה בהליכה או בדיבור והוא ניצל את כל הכוח שלו לכתיבה, תמיד הבנתי שזה הנטעי גבריאל, אך בסירטון כאן זה נראה לא נכון
בעזרת השם יתברך במוצאי שבת הקרוב במסגרת השיעור השבועי של מרן נשיא מועצת חכמי התורה שליט"א ישודר שיעורו של מרן שליט"א מהגולה, ממדינת ניו יורק שבארצות הברית...
הרי הבן כהרי האבמכתב מיוחד ממרן שליט"א שכתב לאברכי כולל
הצג קובץ מצורף 34448
שמענו פעם ממרן רבנו הגדול זצוק"ל שפירש הפסוק "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם", מה פירוש המילה 'מאוד'. אלא ב"ל לרבות זקן שאומר "מה לי לרדת למקלט הרי אני כבר זקן ממילא" לא! צריך לדעת שהגוף והנפש הם לא של האדם, הם של הקב"ה, ואדם גם כשהוא מבוגר צריך לשמור עליו ולהשגיח עליו "מאוד",הרי הבן כהרי האבהצג קובץ מצורף 34457