ישיבישער של מרן Well-known member 22 מאי (5) 2025 #1 לאחר הפולמוס הגדול בהיכל הכולל של ישיבת 'באר התלמוד' לאחר הוצאת ספרו של מרן רבינו שליט"א ילקוט יוסף שבת ח"ב בעניין דין מוקצה בידית דלת של בית שנתפרקה בשבת, מרן רבינו שליט"א במכתב בעניין.מצו"ב. קבצים מצורפים 411.פה.pdf 411.פה.pdf 179.2 KB · צפיות: 92
לאחר הפולמוס הגדול בהיכל הכולל של ישיבת 'באר התלמוד' לאחר הוצאת ספרו של מרן רבינו שליט"א ילקוט יוסף שבת ח"ב בעניין דין מוקצה בידית דלת של בית שנתפרקה בשבת, מרן רבינו שליט"א במכתב בעניין.מצו"ב.
י יש תקוה Active member 9 יולי (7) 2025 #2 יפה שידעו לפרסם כאן את התשובה בדף רשמי, ולאברכי הכולל לא.. על אף בקשתם.
יוסף דוד Well-known member 9 יולי (7) 2025 #3 למנהלי המערכת, יש תקלה באתר שנמצאם בדף הבית אין זיהוי של החברים אלא זה נראה כאילו נכנס מבקר רגיל אנונימי
למנהלי המערכת, יש תקלה באתר שנמצאם בדף הבית אין זיהוי של החברים אלא זה נראה כאילו נכנס מבקר רגיל אנונימי
י ישראל Well-known member 10 יולי (7) 2025 #4 יש תקוה אמר: יפה שידעו לפרסם כאן את התשובה בדף רשמי, ולאברכי הכולל לא.. על אף בקשתם. לחץ כדי להרחיב... תראה להם את המכתב המצורף
יש תקוה אמר: יפה שידעו לפרסם כאן את התשובה בדף רשמי, ולאברכי הכולל לא.. על אף בקשתם. לחץ כדי להרחיב... תראה להם את המכתב המצורף
ישיבישער של מרן Well-known member 10 יולי (7) 2025 #5 יש תקוה אמר: יפה שידעו לפרסם כאן את התשובה בדף רשמי, ולאברכי הכולל לא.. על אף בקשתם. לחץ כדי להרחיב... אני דאגתי אישית להעביר את המכתב הנ"ל לפני כולם לראש הישיבה הרב חנוך כהן שליט"א וכן העברנו את המכתב לאברכים עצמם.
יש תקוה אמר: יפה שידעו לפרסם כאן את התשובה בדף רשמי, ולאברכי הכולל לא.. על אף בקשתם. לחץ כדי להרחיב... אני דאגתי אישית להעביר את המכתב הנ"ל לפני כולם לראש הישיבה הרב חנוך כהן שליט"א וכן העברנו את המכתב לאברכים עצמם.
י יש תקוה Active member 11 יולי (7) 2025 #6 ישיבישער של מרן אמר: אני דאגתי אישית להעביר את המכתב הנ"ל לפני כולם לראש הישיבה הרב חנוך כהן שליט"א וכן העברנו את המכתב לאברכים עצמם. לחץ כדי להרחיב... אולי כבודו דאג להעביר. בסופו של דבר לא הועבר לרה"י ולאברכים עד שהבאתי להם...
ישיבישער של מרן אמר: אני דאגתי אישית להעביר את המכתב הנ"ל לפני כולם לראש הישיבה הרב חנוך כהן שליט"א וכן העברנו את המכתב לאברכים עצמם. לחץ כדי להרחיב... אולי כבודו דאג להעביר. בסופו של דבר לא הועבר לרה"י ולאברכים עד שהבאתי להם...
ישיבישער של מרן Well-known member 15 יולי (7) 2025 #7 יש תקוה אמר: אולי כבודו דאג להעביר. בסופו של דבר לא הועבר לרה"י ולאברכים עד שהבאתי להם... לחץ כדי להרחיב... העברנו דרך חבר המועצת הגר"י כהן שליט"א וכן דרך אברך נוסף. לאחמ"כ עודכנתי שהמכתב הגיע לידיו של ראש הישיבה רבי חנוך.
יש תקוה אמר: אולי כבודו דאג להעביר. בסופו של דבר לא הועבר לרה"י ולאברכים עד שהבאתי להם... לחץ כדי להרחיב... העברנו דרך חבר המועצת הגר"י כהן שליט"א וכן דרך אברך נוסף. לאחמ"כ עודכנתי שהמכתב הגיע לידיו של ראש הישיבה רבי חנוך.
י יש תקוה Active member 15 יולי (7) 2025 #8 אז פעם הבאה עדיף שתבררו יותר טוב, הרב יהודה לא העביר את המכתב לרה"י. (זה רה"י אמר לי פא"פ שהבאתי לו את המכתב...)
אז פעם הבאה עדיף שתבררו יותר טוב, הרב יהודה לא העביר את המכתב לרה"י. (זה רה"י אמר לי פא"פ שהבאתי לו את המכתב...)