עובדי ה'
Active member
היתחתנו עם גוש הימין ???פילוג לא יועיל לכלום, רק יזיק לגוש הימין,
בני התורה יודעים אין ימין אין שמאל יש דרך התורה והיא דרך האמצע
מה הימין הביא לנו ???
מלבד זה שהוא המיט עלינו סנקציות ???
(ולא משנה באיזו דרך ...)
ועשית ככל אשר יורוך! תורמים עכשיו למרכז למורשת מרן. לחצו כאן לתרומה.
היתחתנו עם גוש הימין ???פילוג לא יועיל לכלום, רק יזיק לגוש הימין,
במציאות המפלגות שלנו נמשכות אחרי הגושגוש הימין. איכס.
"אמר לה ינאי מלכא לדביתיה: אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועין שדומין לפרושין, שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס" (תלמוד בבלי, מסכת סוטה, דף כב, עמוד ב).
עיין מה שכתבתי לעילהיתחתנו עם גוש הימין ???
בני התורה יודעים אין ימין אין שמאל יש דרך התורה והיא דרך האמצע
מה הימין הביא לנו ???
מלבד זה שהוא המיט עלינו סנקציות ???
(ולא משנה באיזו דרך ...)
בשנים האחרונות , וזה היה עיקר המחלוקת בין מרן זיע"א לרב יהודה צדקא ועוד בענין הבחירות שמרן סבר שיש להציל היכן שאפשר ...במציאות המפלגות שלנו נמשכות אחרי הגוש
אני לא בעד הימין
אבל אם נלך לשמאל נפסיד את קולות המסורתיים וכו' ותהיה לנו השפעה הרבה פחות
פששששששששששששששעיין מה שכתבתי לעיל
גם אם לא איכפת לנו מהגוש, זה יהרוס לכל המפלגות החרדיות, והכל בשביל כלום !
חולק על מרן מלכא ???חוץ מזה שאין מקום לטעות שאצל השמאל יהיה יותר טוב, השמאל שונא את הדת יותר מהימין הרבה
מחילה, לא מדויק. בבחירות 92 אחרי התרגיל המריח לאורך כל מערכת הבחירות ש"ס הציגה את עצמה כממשיכה של רה"מ מ.ב.המציאות של חיבור לימין זה משהו חדש בשנים האחרונות ממש
ולאחרונה ..???מחילה, לא מדויק. בבחירות 92 אחרי התרגיל המריח לאורך כל מערכת הבחירות ש"ס הציגה את עצמה כממשיכה של רה"מ מ.ב.
לענ"ד אם אנו בכיס של מישהו אזי זה בכיס של מערכת המשפט השם יצילנו.ולאחרונה ..???
עיין לעייל מה שכתבתי על להציל היכן שאפשר
כן , נראה לי גלשנו טיפה אני רק ביקשתי לחדד את ההשקפה של מרן זיעא ולהבדיל בין החיים לחיים של בנו ממשיך דרכו אבינו רועינו שליט"אלענ"ד אם אנו בכיס של מישהו אזי זה בכיס של מערכת המשפט השם יצילנו.
פתקא טבא לכם ולכל עם ישראל (ימין , שמאל , ישר , די בכל אתר ואתר)פתקא טבא.
תאמין לי שאני מכיר הרבה מסורתיים שמצביעים שס כי מרן אמר והם מאוד עצובי מזה ששס לא פורשת באמתבגלל הבלאגן של וק הגיוסאבל אם נלך לשמאל נפסיד את קולות המסורתיים וכו' ותהיה לנו השפעה הרבה פחות
יכול להיות שאתה צודקתאמין לי שאני מכיר הרבה מסורתיים שמצביעים שס כי מרן אמר והם מאוד עצובי מזה ששס לא פורשת באמתבגלל הבלאגן של וק הגיוס
ואכמל
ויתירא מזו אמרו לי שהם רואים בבנו מרן אבינו רועינו ממ"ד של אביו הגדול
וכל מה שיאמר יעשו
כנראה מנתיבות...מתחרה