מתלמידי מרן הראש"ל Moderator יום רביעי בשעה 23:24 #41 נ'ש אמר: מענין אם תשאלה איזה רבנים ילכו אם מרן הרב יצחק שליט"א או להבדיל מי יהיו החכי"ם במפלגתו של הרב מענין ? לחץ כדי להרחיב... יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאת
נ'ש אמר: מענין אם תשאלה איזה רבנים ילכו אם מרן הרב יצחק שליט"א או להבדיל מי יהיו החכי"ם במפלגתו של הרב מענין ? לחץ כדי להרחיב... יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאת
ח חכם באשי Active member יום רביעי בשעה 23:46 #42 בסופו של יום הכל קם ונופל על לוגיסטיקה לש''ס יש כח לוגיסטי מאוד מאוד חזק ומקצועי, כמו כן יש לה את העניין המונציפלי שדרכו היא יכולה לאיים על כל מי שרק ינסה לתמוך (או שאתה תומך או שאין הקצאה) וחוצמזה לציבור כבר אין כח למחלוקות, שבענו....
בסופו של יום הכל קם ונופל על לוגיסטיקה לש''ס יש כח לוגיסטי מאוד מאוד חזק ומקצועי, כמו כן יש לה את העניין המונציפלי שדרכו היא יכולה לאיים על כל מי שרק ינסה לתמוך (או שאתה תומך או שאין הקצאה) וחוצמזה לציבור כבר אין כח למחלוקות, שבענו....
עובדי ה' Active member אתמול ב 17:53 #43 בניהו שמש אמר: ובטח לא כאלו שהעמידו אלפי תלמידי תלמידים לגופו של ענין, יתכן שאתה צודק, לא יודע ... לחץ כדי להרחיב... בהחלט , לראש ישיבת שאגת אריה יש עשרות בוגרים , שמתעקשים להנחיל לנו את דרכו .. כל מילה בסלע
בניהו שמש אמר: ובטח לא כאלו שהעמידו אלפי תלמידי תלמידים לגופו של ענין, יתכן שאתה צודק, לא יודע ... לחץ כדי להרחיב... בהחלט , לראש ישיבת שאגת אריה יש עשרות בוגרים , שמתעקשים להנחיל לנו את דרכו .. כל מילה בסלע
נ'ש Member אתמול ב 22:10 #44 מתלמידי מרן הראשל אמר: יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאת לחץ כדי להרחיב... כונתי על דרך הלצה בלבד
מתלמידי מרן הראשל אמר: יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאת לחץ כדי להרחיב... כונתי על דרך הלצה בלבד