מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאתמענין אם תשאלה איזה רבנים ילכו אם מרן הרב יצחק שליט"א
או להבדיל מי יהיו החכי"ם במפלגתו של הרב מענין ?
יש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאתמענין אם תשאלה איזה רבנים ילכו אם מרן הרב יצחק שליט"א
או להבדיל מי יהיו החכי"ם במפלגתו של הרב מענין ?
בהחלט , לראש ישיבת שאגת אריה יש עשרות בוגרים , שמתעקשים להנחיל לנו את דרכו ..ובטח לא כאלו שהעמידו אלפי תלמידי תלמידים
לגופו של ענין, יתכן שאתה צודק, לא יודע ...
כונתי על דרך הלצה בלבדיש לדבר הזה גם רוח הקודש ? אין לי מושג איך זה עובד אבל זה נשמע דימיוני כל הבינה המלכותית הזאת
אני מתנצל, לא הבנתי שכוונתך לאריה דרעי.בהחלט , לראש ישיבת שאגת אריה יש עשרות בוגרים , שמתעקשים להנחיל לנו את דרכו ..
שמעת מה הביא לנו גוש הימין אתמול .??פילוג לא יועיל לכלום, רק יזיק לגוש הימין, ולמפלגות החרדיות ביותר, מ'פילוג' רק מפסידים מנדטים. עיין מה שקורה באופוזיציה היום, המצב שלהם מעולם לא היה יותר רע ומפולג. אם יהיה כך אצלנו זה רק יזיק ח''ו. זו תהיה בכיה לדורות. אני חושב שגם הראשל''צ מודע לכך ולכן לא ירוץ לפלג את הצבור שגם ככה לא אחיד 'מאוחד'.
במקום לחשוב על פילוג, עדיף לחשוב על איחוד של כל המפלגות החרדיות (ש''ס - דגל - אגודה)
גם אם במציאות לצערנו, זה ודאי לא יקרה, זה חלום טוב. מפלגה כזו מביאה לערכתי כ-20 מדנטים, ותהיה המפלגה השנייה הכי גדולה, ויוכלו להעביר חוקי גיוס וכו' הרבה יותר בקלות וכו'. חבל על הפילוגים, אבל אין מה לעשות.
במציאות הימין עם כל הבעיות שלו (ויש המון) עדיף מהשמאל, כי נכון להיום (אני מדגיש !) אין שום אפשרות שהשמאל יעזור לפתור את ענין הגיוס (אולי בהמשך זה ישתנה, אבל לפחות עוד 10-12 חודשים, לא פחות ואולי יותר ...)שמעת מה הביא לנו גוש הימין אתמול .??
ברוך ה' נלחמים את מלחמתו של מרן הרב יצחק הבעיה שהם ממונעים מכח הסטרא אחרא .
נכוןלא ימין ולא שמאל!
עד שלא תיעקר מלכות בג"צ הרשעה הסיפור לא יגמר.
נוצרה פה לצערינו מלחמת עולם פנימית בתוכנו על חוק שהוא כלום ושום דבר. כי גם אם הוא יעבור שופטני הבג"צ יפסלוהו ונמצא את עצמנו באותו מקום.
חבל על כל המלחמות והבזיונות.
גם על חוק טל היו רבנים גדולים שאמרו שאין לו סיכוי כי בגץ יפסול אותולא ימין ולא שמאל!
עד שלא תיעקר מלכות בג"צ הרשעה הסיפור לא יגמר.
נוצרה פה לצערינו מלחמת עולם פנימית בתוכנו על חוק שהוא כלום ושום דבר. כי גם אם הוא יעבור שופטני הבג"צ יפסלוהו ונמצא את עצמנו באותו מקום.
חבל על כל המלחמות והבזיונות.
נכון. אבל בג"צ השתנה מאוד מאז ועד היום.גם על חוק טל היו רבנים גדולים שאמרו שאין לו סיכוי כי בגץ יפסול אותו
והם צדקו !!!
היד ה' תקצר...נכון. אבל בג"צ השתנה מאוד מאז ועד היום.
השופטני נהיו יותר שופטני. יותר שונאי ה' יותר שונאי ישראל ויותר 'ליברלים' וגם שתו מיץ אומץ... תראה את פסקיהם בשנים האחרונות הכל מוטה לעין כל בלא בושה. מקום המשפט שמה הרשע. ה' ישמור ויציל.
רק מזכיר שגם השופטי השמרנים לט בעדנו ע"ע נ.ס. בבג"צ אחרוןויותר 'ליברלים'
כי גם אם תעבור רפורמה כזו או אחרת לא מזה תבוא ישועתנותיעקר מלכות בג"צ הרשעה הסיפור לא יגמר.
נכון.רק מזכיר שגם השופטי השמרנים לט בעדנו ע"ע נ.ס. בבג"צ אחרון
ולכן אין לנו מה לקוות ש
כי גם אם תעבור רפורמה כזו או אחרת לא מזה תבוא ישועתנו
ויתכן שאפי' להפך
רק להזכיר.או שהפריץ ימות או שהכלב ימות.
ומה חשבת, שאם הרב יראה את שרשור זה הוא יפתח מפלגה?... מעלה חיוך...ביחס לפותח האשכול @מרן רבנו צריך הרבה אחריות וזהירות מול אשכול כזה בפורום ציבורי דבר שיכול לקדם מחלוקת ולקרוע משפחות וליצור כמויות ריכולים ולשוה"ר וכדו'
יכול להיות מצב שמרן רבינו הראש"ל הרב יצחק שליט"א באמת יחליט כך, והוא ייפתח מפלגה וכו', אבל למה אתה לוקח את זה על הראש שלך, תן לרבינו מרן הראש"ל שליט"א שנקי מנגיעות להחליט בעצמו/לקבוע כיצד נכון להתנהל, לא לחמם בעצמך וליצור את זה כשאתה לא רואה את כל התמונה...