ועשית ככל אשר יורוך! תורמים עכשיו למרכז למורשת מרן. לחצו כאן לתרומה.
מה שמלמד אותי שיש מי שרוצה לנצל את הבמה המרכזית של העצרת הנ''ל ''להוכיח'' לציבור מי המנהיג המוביל בשס' ומי החלטנו שהוא לא מתאים אבל הם לא יודעים ''שיש יום לאל איום משפט...'' (קרי ימי הבחירות...)מה מלמדת אותנו שתיקתו של מרן?
זה ודאי לא סתם!!
בודאי!אבל הם לא יודעים ''שיש יום לאל איום משפט...'' (קרי ימי הבחירות...)
הוא שאמרתי בתקופת הבחירות אז נראה באמת מי המנהיג האמיתי של הציבור אך אין זה מקומו כאן וד''ל ואכמ'''לבודאי!
בוא נראה את אד"ם מסתובב עם הרבנים החדשים לחרוש את הארץ...!
ש״ס מתרחקת מהממשלה: הלחץ של הרבנים על דרעי בימים האחרונים עשה את שלו, ובמפלגה העבירו מסר לקואליציה כי לא ימהרו בימים הקרובים לחזור לשולחן הממשלה – למרות הצגת חוק הגיוס המתוכננת השבוע בוועדת החוץ והביטחון. (שמש)בואו נראה את אד"ם
חוץ מהרב מאיה [שדיבר היום בקול חי], יש אחד מחברי המועצת שדיבר משהו בנוגע לעצרת?מה מלמדת אותנו שתיקתו של מרן?
זה ודאי לא סתם!!
כבודו גר בארץ???2. עד היום לא עצרו אף בחור!!! שהוא באמת לומד בישיבה והוא לא בעל תשובה
גר בארץ ב"ה, ומכיר את הנושא לעומקו.כבודו גר בארץ???
חבל שלא קראת את המשך ההודעה שלייש בחורים מצויינים שנעצרו. ואזה מה אם הם בעלי תשובה???דמם הפקר???
[לא שחלילה בעל תשובה הוא סוג ב', אלא משום שכיון שלא היה לו מעמד של תורתו אומנתו, זה סיפור אחר ובעיה אחרת, ולא יועיל לזה בכלל החוק]
נכון מאוד, ובאמת לא היה אף ספרדי [שאינו בעל תשובה והוא באמת לומד בישיבה] שדמו הותר. אדרבה - מוזמן לאתגר אותי.ובפרט שלא כל ספרדי הוא בעל תשובה שדמו מותר......
ואני דן אותך לכף זכות, שאין לך מושג בכלל בנושא הזה, וכל המידע שלך הוא מכל מיני עסקנים למיניהם הרודפים את גדולי התורה כבר מזמן הגראי"ל שטיינמן ומאז ועד היום לא חלים ממעשיהם.אני דן אותך לכף זכות שהושפעת משטיפת המוח של העסקנים