ועשית ככל אשר יורוך! תורמים עכשיו למרכז למורשת מרן. לחצו כאן לתרומה.
צדיק אל תיקח אישי ואל תעלב ,הרי שום דבר לא חדש, מה שהיה הוא שיהיהאחרי ששמעתי את דבריו של הרב .... על התלמיד חכם שנעצר עכשיו, ועד עכשיו לא נעצרו תלמידי חכמים, לא נראה שאבוא לעצרת.
אם עד שלא נעצר תלמיד של הרב סורוצקין לא עשו כלום, מה לי ולהם, שיפגינו לעצמם.
אמת. רק חשוב שבאמת תצא הוראה ברורה מה לעשות, כן או לא. וככל אשר יורה מרן שליט"א, כך נעשה.ברור ששתיקתו של מרן הראש"ל ומרן ראש הישיבה יש לה משמעות ולכן כותבים בהדרך נוסח מעומעם כגון גדולי התורה ולא חברי המועצת רק צריך לשים לב שאכן כולם ידעו שלא יצאה הוראה לצאת
אני לא נעלב, אני כועס. ולענ"ד כל מי שהולך מחזק את האפליה.צדיק אל תיקח אישי ואל תעלב ,הרי שום דבר לא חדש, מה שהיה הוא שיהיה
אנחנו נעשה מה שגדולי הדור שלנו יורו לנו ולא נסור ימין ושמאל, ואם יורו ללכת- נלך בלי קשר לאחרים (ושהאמבטי לא תתקרר ח"ו), מ"מ להפסיד ודאי לא נפסיד מזה.
אתה צודק 100 אחוז- אבל רק אם אנחנו היינו מנהלים את העולם.אני לא נעלב, אני כועס. ולענ"ד כל מי שהולך מחזק את האפליה.
ועוד לא דיברנו על זה, שהם בונים על הבחורים הספרדים שימלאו את המכסות.
בורא עולם!מי מממן את כל העצרת הזאת יש למישהו מושג ?
מי זה?ומרן ראש הישיבה
נו ומי השליח של בורא עולם ?בורא עולם!
@מרן שר התורה מה כל כך מצחיק תשתף אותנוצדיק אל תיקח אישי ואל תעלב ,הרי שום דבר לא חדש, מה שהיה הוא שיהיה
אנחנו נעשה מה שגדולי הדור שלנו יורו לנו ולא נסור ימין ושמאל, ואם יורו ללכת- נלך בלי קשר לאחרים (ושהאמבטי לא תתקרר ח"ו), מ"מ להפסיד ודאי לא נפסיד מזה.
מה אתה רוצה לעשות לו "מי שברך"? נשיג לך גם את שם האמא..נו ומי השליח של בורא עולם ?
אני משפשף את עיניי ולא מאמין למה שאני קורא.אחרי ששמעתי את דבריו של הרב .... על התלמיד חכם שנעצר עכשיו