יוסף דהן Well-known member 2 Mar 2023 #1 בו''ה קבצים מצורפים doc03222320230302130110.pdf doc03222320230302130110.pdf 1.3 MB · צפיות: 20
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 Mar 2023 #2 לפי מה שכתב בסוף: כל סכום כסף שאני מקבל ממישהו כמתנה, אני לא צריך להפריש מזה מעשר? וה"ה לכל אדם מישראל?
לפי מה שכתב בסוף: כל סכום כסף שאני מקבל ממישהו כמתנה, אני לא צריך להפריש מזה מעשר? וה"ה לכל אדם מישראל?
יוסף דהן Well-known member 6 Mar 2023 #3 בנימין לוריא אמר: לפי מה שכתב בסוף: הצג קובץ מצורף 7516 כל סכום כסף שאני מקבל ממישהו כמתנה, אני לא צריך להפריש מזה מעשר? וה"ה לכל אדם מישראל? לחץ כדי להרחיב... וכמבואר בנזר כהן ח''ב אות יב קבצים מצורפים נזר ב.pdf נזר ב.pdf 2 MB · צפיות: 15
בנימין לוריא אמר: לפי מה שכתב בסוף: הצג קובץ מצורף 7516 כל סכום כסף שאני מקבל ממישהו כמתנה, אני לא צריך להפריש מזה מעשר? וה"ה לכל אדם מישראל? לחץ כדי להרחיב... וכמבואר בנזר כהן ח''ב אות יב
י יוסף יצחק Active member 6 Mar 2023 #4 לא זכיתי להבין למה לא נחשב שמרויח מזה, שהרי על ידי כך לא יצטרך להוציא מכספו לזה (במקרה דנן, לאוצה"ח).
לא זכיתי להבין למה לא נחשב שמרויח מזה, שהרי על ידי כך לא יצטרך להוציא מכספו לזה (במקרה דנן, לאוצה"ח).
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 Mar 2023 #5 יוסף דהן אמר: וכמבואר בנזר כהן ח''ב אות יב לחץ כדי להרחיב... אני לא מצליח להוריד ולפתוח. הבעיה אצלי?
י יוסף יצחק Active member 6 Mar 2023 #6 בנימין לוריא אמר: אני לא מצליח להוריד ולפתוח. הבעיה אצלי? לחץ כדי להרחיב... אכן היתה בעיה. השתמשתי באתר הזה לתיקון הקובץ, מצ"ב: קבצים מצורפים נזר ב.pdf נזר ב.pdf 1.2 MB · צפיות: 9
בנימין לוריא אמר: אני לא מצליח להוריד ולפתוח. הבעיה אצלי? לחץ כדי להרחיב... אכן היתה בעיה. השתמשתי באתר הזה לתיקון הקובץ, מצ"ב:
יוסף דהן Well-known member 7 Mar 2023 #7 יוסף יצחק אמר: לא זכיתי להבין למה לא נחשב שמרויח מזה, שהרי על ידי כך לא יצטרך להוציא מכספו לזה (במקרה דנן, לאוצה"ח). לחץ כדי להרחיב... תוכל לראות במקום אחר תשובת הרב יצחק יוסף שמתיר לקנות ספרים ממעשרות אם המטרה היא להורות לרבים וה''ה כאן כמו ששאלתי
יוסף יצחק אמר: לא זכיתי להבין למה לא נחשב שמרויח מזה, שהרי על ידי כך לא יצטרך להוציא מכספו לזה (במקרה דנן, לאוצה"ח). לחץ כדי להרחיב... תוכל לראות במקום אחר תשובת הרב יצחק יוסף שמתיר לקנות ספרים ממעשרות אם המטרה היא להורות לרבים וה''ה כאן כמו ששאלתי
A abc123 Well-known member 8 Mar 2023 #8 יוסף דהן אמר: בו''ה לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על המכתב הזה ועוד מכתבים רבים שהעלית והחכמת אותנו. אשריך, מזכה הרבים.
יוסף דהן אמר: בו''ה לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על המכתב הזה ועוד מכתבים רבים שהעלית והחכמת אותנו. אשריך, מזכה הרבים.